106 Yaşında Öldü - Son Dakika
Güncel

106 Yaşında Öldü

106 Yaşında Öldü

Sakarya'nın en yaşlılarından biri olmasının yanı sıra, babası Çanakkale Savaşı'nda şehit düşen, eşi de İstiklal Savaşı gazisi olan 106 yaşındaki Hatice Özkan vefat etti.

29.01.2013 16:36

Sakarya'nın en yaşlılarından biri olmasının yanı sıra, babası Çanakkale Savaşı'nda şehit düşen, eşi de İstiklal Savaşı gazisi olan 106 yaşındaki Hatice Özkan vefat etti. Hatice Özkan'ın cenazesine askerler de katıldı.

Akyazı İlçesi'nde herkesin yakından tanıdığı Hatice Özkan, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 106 yaşında vefat etti. Şehit kızı, gazi eşi olarak geride onurlu bir yaşam bırakan Hatice Özkan'ın cenazesi Akyazı Vakıf Mahallesi Merkez Camii'nde öğleleyin kılınan namaz ardından Vakıf Mahallesi aile mezarlığında Gazi olan eşi Hasan Özkan'ın mezarının yanına toprağa verildi.

Cenaze törenine Sakarya Garnizon Komutanlığı Şehit Gazi İşlem Subayı Piyade Albay Ferhat Özkütük, Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emekli Piyade Albay Sadettin Torkul, Akyazı Jandarma komutanlığı, Sakarya'lı Gaziler ve çok sayıda kişi katıldı. - Sakarya/ Akyazı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 106 Yaşında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement