12 Mahalledeki Sondajların Elektrik Panoları Yenilendi - Son Dakika
Güncel

12 Mahalledeki Sondajların Elektrik Panoları Yenilendi

12 Mahalledeki Sondajların Elektrik Panoları Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerine bağlı 12 mahallede yer alan içme suyu sondajlarının elektrik panolarını yeniledi.

01.03.2018 16:46  Güncelleme: 16:47

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indirmek için bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Manisa'nın merkez ilçelerine bağlı olan Evrenos, Gülbahçe, Kalemli, Karaoğlanlı, Pelitalan, Sarıalan, Siyekli, Şamar, Tilkisüleymaniye, Türkmen, Veziroğlu ve Yeşilköy mahallelerindeki içme suyu sondajlarının elektrik panolarını yeniledi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışmalar sayesinde olası elektrik arızalarından kaynaklı su kesintisinin yaşanmasına sebep olan eski elektrik panoları modernize edilerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu sağlandı.

"Vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz su temin etmek için çalışıyoruz"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, "İl genelinde yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli su tüketmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Aslay, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün, il genelinde vatandaşlarımızın sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmelerine yönelik bizlere verdiği talimatları eksiksiz olarak yerine getiriyoruz. Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimizin mahallelerindeki içme suyu tesislerinde eski ve sürekli arıza veren elektrik panolarını yeniledik. Bu sayede vatandaşlarımıza, arızalardan kaynaklı kesinti yaşatmadan kesintisiz içme suyu temin edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 12 Mahalledeki Sondajların Elektrik Panoları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement