3 Yolcu Otobüsünde Valizlerde 20 Kilo Esrar - Son Dakika
Güncel

3 Yolcu Otobüsünde Valizlerde 20 Kilo Esrar

3 Yolcu Otobüsünde Valizlerde 20 Kilo Esrar

Uşak'ta, polisin durdurduğu 3 ayrı yolcu otobüsünde toplam 20 kilogram esrar ele geçirdildi.

17.02.2013 16:07

Uşak'ta, polisin durdurduğu 3 ayrı yolcu otobüsünde toplam 20 kilogram esrar ele geçirdildi. Çantasından 1.5 kilogram esrar çıkan bir yolcu ile diğer iki otobüsün şoför ve muavinlerinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Uşak- Afyonkarahisar karayolu Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda, bugün sabah uygulama noktası oluşturdu. Başta yolcu otobüsleri ve TIR'lar olmak üzere şüpheli araçlar üzerinde özel eğitimli köpek 'Tora'nın da yardımıyla arama yapıldı. Konya'dan İzmir yönüne giden bir yolcu otobüsünün bagajındaki valizde 2 kilogram, başka bir yolcu otobüsünde de valiz ve çantalar içersinde siyah ve renkli poşetlere sarılmış 16.5 kilogram esrar ele geçirildi. 16.5 kilogram esrarın ele geçirildiği valiz ve poşetlere, köpeğin koku almasını engellemek amacıyla sarımsak konulduğu dikkat çekti. Polisin yaptığı eşleştirmelere rağmen poşet ve valizlerin hangi yolculara ait olduğu belirlenemedi. Polis, bunun üzerine her iki otobüsün şoför ve muavinlerini bilgilerine başvurmak üzere gözaltına aldı.

Diyarbakır'dan İzmir'e giden bir başka yolcu otobüsünde de yolculardan K.B.'ye (27) ait çantada da 1.5 kilogram esrar bulundu. K.B. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 kişinin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Yolcu Otobüsünde Valizlerde 20 Kilo Esrar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement