42. Uluslararası Ürgüp Bağbozumu Festivali - Son Dakika
Güncel

42. Uluslararası Ürgüp Bağbozumu Festivali

42. Uluslararası Ürgüp Bağbozumu Festivali

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen '42.Uluslararası Ürgüp Bağbozumu Festivali' kapsamında ünlü şarkıcı Kıraç ve Seda Üren konser verdi.

16.09.2012 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen '42. Uluslararası Ürgüp Bağbozumu Festivali' kapsamında ünlü şarkıcı Kıraç ve Seda Üren konser verdi. Kıraç'ın görüntü alınmasını istememesi üzerine basın mensupları konser alanını terk etti.

Festival kapsamında Ürgüp Otel Mustafa Futbol Sahası'nda sahne alan şarkıcı Seda Üren, hareketli şarkılarıyla dolduran hayranlarına neşeli dakikalar yaşattı. Üren'i tebrik eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, sanatçıya bir sepet üzüm ile peribacalı işlemeli çini tabak hediye etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ürgüp'ün güzelliğine daha da farklı güzellikler katıp kardeşliği güçlendirmek için hem tarım ve hem de turizm adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Yıldız, "Biz Ürgüp'ün güzelliğine daha farklı

güzellik katalım, kardeşliği güçlendirelim diyerek hem tarım ve hem de turizm adına çalışıyoruz. Sizlerle her gün yaşadığımız bir acıyı paylaşmak istiyorum. Cennet ülkemize göz diken, ülkemizi bölmek isteyen hainler,

ülkemizin Doğu ve Güneydoğusunda masum insanların haklarını istismar eden hain örgüt,

yavrularımızı,

kardeşlerimizi,

Mehmetçiklerimizi şehit etmek suretiyle bizi böleceklerini bizi eriteceklerini ve böylelikle de yok edeceklerini düşünüyorlar. Ama emellerine ulaşmaları mümkün değil" dedi.

Hain örgütün halka sokaktan eve çekilin düşüncesi ile hareket ettiğini vurgulayan Yıldız, "Bu etkinliği yapalım mı yapmayalım mı diye arkadaşlarımızla fikir jimnastiği yaptık. Ama dedik ki zaten hain örgütün istediği bu, sokaktan eve çekil, caddeye çıkma, sokağa çıkma, gölgenden kork ve sonrasında da memlekette savaş teraneleri çıkar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Ölüye gidip ağlayacağız, düğüne gidip oynayacağız. Hainlerin oyununu boş çıkartacağız. Emredildiği zamanda cepheye koşacağız, geçmişte olduğu gibi bugün de bunu yapacağız. Bugün devletimiz, güvenlik kuvvetlerimiz, polisimiz, jandarmamız, askerimiz her şeyimiz dağa da hakim şehre de hakim" dedi.

Orkestrasının sahne hazırlığı yaptığı sırada Kıraç, gazetecilere ilk 3 şarkısı sırasında çekim yapılması, geri kalan şarkılarında fotoğraf çekimi ve kamera görüntüsü alınmamasını iletti. İlk parçası için sahneye çıkan Kıraç'ı görüntülemeye çalışan gazeteciler, sanatçının ilk şarkısı sırasında da görüntüsünün alınmamasını istediğinin iletilmesinin ardından Kıraç'ın bu tavrına tepki göstererek konser alanını terk etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 42. Uluslararası Ürgüp Bağbozumu Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement