7. Sahaf Festivali Başlıyor - Son Dakika
Güncel

7. Sahaf Festivali Başlıyor

7. Sahaf Festivali Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beyoğlu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Sahaf Festivali'nin 7'incisi açılacak.

30.09.2013 10:06  Güncelleme: 16:48

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beyoğlu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Sahaf Festivali'nin 7'incisi, 30 Eylül'de Taksim Tepebaşı'da TRT binasının yanındaki alanda açılacak.

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde, semtlerinde sahaflık yapanları bir araya getiren "7. Sahaf Festivali", 19 Ekim'e kadar her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık kalacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, en çok önem verdikleri etkinliklerin başında Sahhaf Festivali'nin geldiğini belirterek, "Sahaflarımızla kitap dostlarını buluşturacak olan bu festivalimiz her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yıl programımızı daha da zenginleştirerek ünlü yazar ve şairlerimizle edebiyat sohbetleri gerçekleştirecek, çok anlamlı bir mekânda edebiyatçılarımızı okurlarıyla buluşturacağız. Birbirinden kıymetli eserlerin ve zengin etkinliklerin yer alacağı Beyoğlu Sahaf Festivali'ne tüm İstanbulluları bekliyoruz. Bu festivalin büyüyerek gelişmesinde her zaman desteklerini esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a teşekkürlerimi borç biliyorum" dedi.

Festivale bu yıl 76 sahhaf katılıyor.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement