Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 5 fotoğraf için oy kullandı.

14.12.2017 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 5 fotoğraf için oy kullandı.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve oylamaya sunulan fotoğrafları makamında büyük ekranda tek tek inceleyen Büyükkaya, Haber kategorisinde Wısam Hashlamoun'un, "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk", Onur Çoban'ın " Myanmar'da teknelerle kaçış", Yaşam kategorisinde ise, Günay Nuh'un " Ardahan'da kış", Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı" fotoğraflarına oy verdi.

Büyükkaya, Spor kategorisinde de Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" başlıklı fotoğrafını beğendi.

AA'nın güzel bir çalışmaya imza attığını, birbirinden değerli fotoğrafları seçmekte zorlandığını anlatan Büyükkaya, fotoğrafların çok şey ifade ettiğini söyledi.

Her fotoğrafın bir birinden değeli olduğunu, ona rağmen en iyisini seçmeye çalıştığını anlatan Büyükkaya, "Bu çalışmalarla gerçekten büyük emekler sarf edilmiş. Çok güzel kareler. Ben gerçekten tüm arkadaşları kutluyorum. İçlerinden gerçekten seçmek zor, ama biz gene de en iyisi olanı seçmeye çalıştık. Umarım bunlar dereceye girerler." ifadelerini kullandı.

Aa\'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement