Adayları Dündar’ın Konuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

Adayları Dündar’ın Konuğu Oldu

Adayları Dündar’ın Konuğu Oldu

Ak Parti'nin Bursa milletvekili adayları, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın düzenlediği yemekte ilk defa biraraya geldi.

13.04.2011 13:43

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti'nin çiçeği burnunda milletvekili adaylarıyla akşam yemeğinde buluştu. Doburca Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Ak Parti'nin Bursa milletvekili adaylarından Hüseyin Şahin, İsmet Su, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hakan Çavuşoğlu, Tülin Erkal Kara, Cemile Yiğit, Sadettin Cangül, Ayşe Hacıoğlu, Mahmut Turunç ve Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ile ilçe teşkilatından çok sayıda davetli katıldı.

Aileleriyle geceye katılan adaylar kendilerini tek tek tanıtarak geleceğe dönük projeleri hakkında bilgi verdi. Keyifli geçen gecede Ak Partili milletvekili adaylarıyla bol bol sohbet eden Başkan Dündar "Her geçen gün güçlenerek büyüyen Türkiyemize hizmet etmek, gece gündüz demeden çalışmak için gönüllerini ortaya koyan değerli adaylarımızı kutluyorum. Bu yüce göreve aday olmak demek büyük bir sorumluluğu sırtlamak demek. Hepsi birbirinden kıymetli olan aday arkadaşlarımıza bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum" dedi.

Konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Mustafa Dündar, milletvekilliği yaptığı dönemi hatırlatarak "Sizleri oldukça zor ve yorucu bir dönem bekliyor. Ancak bu ülkede yapılacak çok iş var. Balkanlar, Ortadoğu ve Avrupa'nın gözü bizde, bizler de hep birlikte çalışarak daha modern ve yaşanabilir bir ülke ve Bursa için ortak amaç doğrultusunda barış ve hoşgörüyle hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi. Belediyenin icraatları hakkında da adaylara bilgi veren Başkan Dündar "Hep beraber güzel ülkemiz ve Bursamız için durmadan çalışacağız, üreteceğiz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız" dedi. Gecenin sonunda milletvekili adayları Başkan Dündar'a gösterdiği sıcaklık ve verdiği destekten dolayı teşekkür etti

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adayları Dündar’ın Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement