Adese'lerde Babalar Günü Heyecanı Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Adese'lerde Babalar Günü Heyecanı Yaşanacak

Adese\'lerde Babalar Günü Heyecanı Yaşanacak

Adese, Gillette ile birlikte Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği tıraş yarışmasının yanı sıra, bu sene Huggies ile emekleme yarışması da düzenleyerek müşterilerine keyifli anlar yaşatacak.

12.06.2014 17:52  Güncelleme: 17:45

Babalar Günü'nde, babalara ve onları sevindirmek isteyenlere özel fırsatlar sunan olan Adese, yine aynı gün düzenleyeceği tıraş yarışması ve 14-15 Haziran'daki emekleme yarışmasıyla müşterilerine eğlenceli anlar yaşatacak.

Kulesite Adese, Zafer, Aksaray, Ereğli Keçiören ve Keçiören Parksite, Bolu Beşkavaklar Adese mağazalarında gerçekleştirilecek tıraş yarışmasında katılımcılar, kendileri ve eşlerinin yardımıyla tıraş olacaklar. Yarışma sonunda birinci olacak katılımcılar 50 TL tutarında Adese Hediye Kart ile ödüllendirilecekler. Ayrıca yarışmaya katılan herkes Gillette Fussion Proglide tıraş makinesi ve tıraş jeli almaya hak kazanacak.

Babalar Günü'nde Emekleme Yarışması

Bugüne kadar hep anneler ve bebeklerinin birlikte katıldığı emekleme yarışması, Adese ve Huggies ile farklı bir boyuta taşınıyor. Adese ve Huggies işbirliğiyle Babalar Günü'ne özel düzenlenen emekleme yarışmasında bebekler, kendileri için özel olarak kurulan parkurda emeklerken babaları da kenarda onları motive edecekler. 6-12 ay arasındaki bebeklerin katılacağı yarışma, Konya'da Kulesite Adese'de, Ankara'da ise Keçiören Park Site Adese'de düzenlenecek.

14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek yarışmada tüm katılımcılara Huggies ürünleri hediye edilecek. Yarışmanın birincileri ise 1 adet Huggies çocuk bezi ve 50 TL'lik Adese Hediye Kart kazanacak.

Babalara Özel İndirimler ve Kampanyalar Adese'lerde

"Süper babalarımıza bir teşekkür de bizden" sloganıyla Babalar Günü'nü kutlamaya hazırlanan Adese'nin bu güne özel düzenlediği indirim ve kampanyalar 16 Haziran'a kadar devam edecek. Adese, sadece erkeklere özel ürünlerde değil evin ihtiyacını karşılayacak ürünlerde de indirimler yaparak babaları sevindirecek.

Babalar Günü'nü birçok indirim ve kampanyayla kutlayacak Adese; erkek parfüm, deodorant ve tıraş bakım ürünlerinde %35 indirim uyguluyor. Adese, konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerini de babalara indirimli fiyatlarla sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adese'lerde Babalar Günü Heyecanı Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement