Ağrı'da Masal Anlatma Yarışması - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Masal Anlatma Yarışması

Ağrı\'da Masal Anlatma Yarışması

"Masallarla Büyüyoruz" projesi kapsamında ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen masal anlatma yarışmasının il merkezi finali yapıldı.

27.05.2013 10:50  Güncelleme: 10:53

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen yarışmayı, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veli ve öğrenciler izledi. "Masallarla Büyüyoruz" projesi kapsamında ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflar arası ilçelerde de yapılan masal anlatma yarışmasının ilçe finalleri belli olurken, il merkezinde yapılan grup elemelerinden sonra finale kalan 6 okulun öğrencileri kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda Bilgi Koleji'nden Ayşenur Gökçe birinci olurken, Yavuz Selim İlkokulu'ndan Menekşe Çelik ikinci, Kuva-i Milliye İlkokulu'ndan Didem Gül de üçüncülüğü elde etti.

Ödül töreni öncesi konuşan Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, öğrencileri ve emeği geçenlere herkese teşekkür etti. Daha sonra, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak tarafından dereceye giren öğrencilere ödüller verdi.

"Masallarla Büyüyoruz" projesi kapsamında il merkezi ve ilçelerinde masal anlatma yarışmasının birincileri 27 Mayıs'ta yapılacak büyük finalde yarışacağı bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Masal Anlatma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement