AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü

AK Parti\'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, partisinin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

03.11.2021 10:25  Güncelleme: 15:04

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, partisinin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tever, mesajında, AK Parti'nin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcına vesile olduğunu belirtti.

AK Parti'nin, Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, milleti yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile kaderi Türkiye'nin ve Türk milletinin kaderi ile bütünleşmiş, 84 milyonun partisi olmayı başarmış bir parti olduğunu ve bu dönemde ülkede büyük işler başarıldığını anlatan Tever, şunları kaydetti:

"AK Parti'mizin iktidara gelişiyle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerli savunma sanayiinde, bilişimde, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, toplu konutta, enerjide, tarımda, sosyal yardımlarda ve iş hayatında ülkemize çağ atlatarak ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmayı başarmıştır. Biz kaderi Türkiye'nin kaderi ile bütünleşmiş bir siyasi partiyiz. Türkiye varsa biz varız, Türkiye güçlüyse biz güçlüyüz."

"İlerleyişimiz esnasında elbette çeşitli engellerle karşılaştık. Ülkemizin menfaatleri için ne zaman adım atacak olsak karşımızda emperyalist güçleri ve onların Türkiye'deki basiretsiz maşalarını gördük." değerlendirmesinde bulunan Tever, Türkiye'nin hedeflerinden çok daha büyük bir ülke olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement