AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Akif Gür ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Şanverdi'yi ziyaret etti. Nasıroğlu, Şanverdi'ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, tarımsal projelerin destekçisi olacaklarını belirtti. Şanverdi de ziyaretten dolayı teşekkür etti. Daha sonra Nasıroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

02.10.2023 16:45

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Nasıroğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Akif Gür ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Şanverdi'yi ziyaret etti.

Ziyarette Şanverdi'ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Nasıroğlu, şehrin potansiyelini ortaya çıkaracak tarımsal projelerin sonuna kadar destekçisi olacaklarını belirtti.

Şanverdi de Nasıroğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Nasıroğlu, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement