AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Memur-Sen Karabük Şubesi Üyeleriyle İftar Programında Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Memur-Sen Karabük Şubesi Üyeleriyle İftar Programında Buluştu

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Memur-Sen Karabük Şubesi Üyeleriyle İftar Programında Buluştu

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında Memur-Sen Karabük Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Çetinkaya, davetlilerle birlikte orucunu açarak ramazanın bereketine ortak olduklarını ve projelerinden bahsetti. AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da Çetinkaya için destek istedi ve kenti gerçek ve sosyal belediyecilikle buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

28.03.2024 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programında Memur-Sen Karabük Şubesi üyeleriyle buluştu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Çetinkaya, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen programda Memur-Sen Karabük Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Ezanın okunmasıyla davetlilerle orucunu açan Çetinkaya, ramazanın bereketine ortak olmaya ve iftar sofralarında buluşmaya devam etiklerini belirtti.

Projelerinden bahseden Çetinkaya, Karabük'ü gerçek belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktıklarını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da kenti gerçek ve sosyal belediyecilikle buluşturmak istediklerini vurgulayarak, Çetinkaya için destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Memur-Sen Karabük Şubesi Üyeleriyle İftar Programında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement