Ak Parti ve BDP'li Adaylardan Jestler - Son Dakika
Güncel

Ak Parti ve BDP'li Adaylardan Jestler

Ak Parti ve BDP\'li Adaylardan Jestler

Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde BDP seçim bürosunu ziyaret eden AK Parti adayına bu kez BDP adayı iadei ziyarette bulundu.

19.03.2014 13:54

BDP Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Aydın ve beraberindeki heyet AK Parti Kayapınar İlçe Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Zülfük Güneli'yi ziyaret etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından konuşan Ak Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Zülküf Güneli, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Bir süre önce sayın Milletvekilimiz Cuma İçten ile beraber, BDP'nin Diclekent merkez seçim bürosuna ziyarette bulunmuştuk. Bir süre sohbet edip, kendileriyle çay içtik. Parlamenter demokratik sistemin olmazsa olmazları arasında yer alan siyasi partiler arasında bu tür ziyaret ve istişarelerin son derece faydalı sonuçlar doğurduğuna inanıyorum. Seçimin son derece demokratik bir ortamda, siyasi kamplaşmalardan uzak, Diyarbakır'a yaraşır bir şekilde geçmesi en büyük temennimizdir. Bu kapsamda, BDP Kayapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Aydın da, bir grup heyetle beraber iade-i ziyaret kapsamında, seçim büromuzu ziyaret etti" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ak Parti ve BDP'li Adaylardan Jestler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement