Akçakoca'ya Metal İhtisas Osb Kurulması - Son Dakika
Güncel

Akçakoca'ya Metal İhtisas Osb Kurulması

Akçakoca\'ya Metal İhtisas Osb Kurulması

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, ilçede kurulması planlanan Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ilişkin ÇED raporu aleyhine açılan davada ret kararı çıktığını belirterek, "Mahkeme kararımız çıktı, hepimiz bu kararı bekliyorduk.

05.02.2017 14:33

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, ilçede kurulması planlanan Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ilişkin ÇED raporu aleyhine açılan davada ret kararı çıktığını belirterek, "Mahkeme kararımız çıktı, hepimiz bu kararı bekliyorduk. Mahkemenin onayından sonra hali hazırda elimizde bulunan ÇED raporu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza dosyamızı sunacağız" dedi.

Pazvant, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye kazandırılmak istenen OSB için ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

OSB ile ilgili ÇED raporunun yürütmesinin durdurulması için Zonguldak Bölge İdare Mahkemesine başvurunun reddedildiğini belirten Pazvant, şunları kaydetti:

"Mahkeme kararımız çıktı, hepimiz bu kararı bekliyorduk. Mahkemenin onayından sonra hali hazırda elimizde bulunan ÇED raporu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza dosyamızı sunacağız. Bakanlıkta bunun bir süreci var. 3 ay gibi bir süre sonrasında elimize aldığımız ÇED raporu, Akçakoca Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni kurmamızda son aşama olacak. Kavgalar bitti, artık birlik olma zamanı. Kurulacak olan müteşebbis heyetin çalışmaları sonucunda yer anlaşması yapılan OSB'nin Akçakoca'ya hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akçakoca'ya Metal İhtisas Osb Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement