Akdoğan'dan Sözcü'ye Sert Cevap - Son Dakika
Güncel

Akdoğan'dan Sözcü'ye Sert Cevap

Akdoğan\'dan Sözcü\'ye Sert Cevap

Yalancı, sufli, habis...

21.01.2015 12:01

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Sözcü gazetesinin gündeme getirdiği Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun odasının basıldığı iddialarını sert bir cevapla yalanladı. Akdoğan açıklamasında "Bu kadar mesnetsiz, gerçek dışı, süfli bir yalan ancak habis bir anlayışın ürünü olabilir" dedi.

Sözcü gazetesinin gündeme getirdiği ve CHP Ge­nel Sek­re­te­ri Gür­sel Te­ki­n'­in dillendirdiği Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun odasının basıldığı iddialarını Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan sert bir dille yalanladı.

YALAN VE HABİS BİR ANLAYIŞ

Akdoğan Twitter hesabından "Son günlerde Hükümetin uyum ve huzurunu bozmaya çalışanlar Başbakanın odasını basan bakan gibi türlü yalanlar uyduruyorlar. Bu kadar mesnetsiz, gerçekdışı, süfli bir yalan ancak habis bir anlayışın ürünü olabilir. Yalancılıkla haberciliği ve siyaseti karıştıranların bu seviyeye sukut etmesi, iftira ve fitneden medetumar hale gelmesi acınacak bir haldir" ifadeleri ile haberleri yalanladı.

SÖZCÜ VE CHP'DEN AYNI İDDİA

Sözcü gazetesi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun odasının Cumhurbaşkanının eski başdanışmanları ve şu anda başbakan yardımcısı olan bir bakan tarafından basıldığını iddia etmişti. Bu yalan haberi CHP Ge­nel Sek­re­te­ri Gür­sel Te­ki­n par­ti­si­nin İz­mir İl Başkanlığı­'n­da dü­zen­le­nen top­lan­tı­da "Baş­ba­kan Da­vu­toğ­lu­'nun son gün­ler­de kimyasının bo­zul­du­ğu­nun far­kın­da­yız. Bu biz­den kay­nak­lı de­ğil abi­si­nin kon­tro­lün­de olan bir­çok ba­ka­nın her da­ya­ğın­da ilk sal­dır­dık­la­rı yer CHP olu­yor. Şaş­kın­lık­la iz­li­yo­ruz. CHP'­yi teh­dit edi­yor. Ey boş ba­kan… Bir baş­ba­kan ola­rak se­nin ma­ka­mın, bir ba­kan tarafın­dan ba­sıl­dı mı ba­sıl­ma­dı mı? Ba­sıl­dıy­sa han­gi ge­rek­çey­le ba­sıl­dı, onu söy­le" ifadeleri ile savunmuştu.

Kaynak: Aksam.com.tr

Son Dakika Güncel Akdoğan'dan Sözcü'ye Sert Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement