Akil İnsanlar'a İzmir'de Protesto - Son Dakika
Güncel

Akil İnsanlar'a İzmir'de Protesto

Akil İnsanlar\'a İzmir\'de Protesto

Akil Adamlar heyeti, Türkiye Gençlik Birliği üyelerince protesto edildi.

13.04.2013 17:37  Güncelleme: 17:39

Hükümetin başlattığı çözüm sürecini anlatmak için İzmir'e gelen Tarhan Erdem başkanlığındaki Akil Adamlar heyeti, Anadolu Birliği Derneği'nde gerçekleştireceği toplantı öncesinde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri tarafından protesto edildi.

Ellerinde Atatürk ve Türk bayrağı taşıdıkları halde heyetle görüşmek istediklerini ve toplantıya katılmak istediklerini söyleyen TGB'liler, polis barikatıyla engellendi.

Polisin izin vermediği TGB'li gençler, sık sık slogan attı. Grup daha sonra sessizce dağıldı. Protesto nedeniyle gergin anlar yaşanmasına karşın, gözaltına alınan olmadı.

Polisin barikat kurduğu TGB'li gençlerin protestosu sürerken, koruma altında Anadolu Birliği Derneği'ne alınan Ege Bölgesi Çözüm Süreci ekibi adına açıklama yapan Avni Özgürel, kendisinin TBG İzmir İl Başkanı'na mail gönderdiğini ve toplantıya davet ettiğini ancak yanıt alamadığını söyledi. Özgürel, "TGB İzmir Şube Başkanı'na maille mail adresine görüşme isteğimi ilettim. Şahsen görüşmek değil de katılacak arkadaşlarıyla birlikte görüşme isteğimi bildirmiştim. Herhangi bir yanıt gelmedi. Yine geleceğiz. Görüşebiliriz diyebilirler. Sokakta protesto etmek de bir hak, oturup neye itirazının olduğunu anlatmak da bir yol" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akil İnsanlar'a İzmir'de Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement