Akman, Personel İle Vedalaştı - Son Dakika
Güncel

Akman, Personel İle Vedalaştı

Akman, Personel İle Vedalaştı

Kocaeli Büyükşehir Beleyesi eski Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman personeli ile vedalaştı

03.03.2012 16:15

Kent Konut Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Kocaeli Büyükşehir Beleyesi eski Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman personeli ile vedalaştı

Büyükşehir Belediyesi eski Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, tüm personeliyle vedalaşarak, helallik istedi. Akman, uzun süredir birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarını ziyaret ederek tek tek vedalaştı. Kent Konut Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Tahir Akman, ilk olarak Fen İşleri Daire Başkanlığı hizmet binasındaki tüm birimleri gezdi ve helallik istedi. Duygulu anların yaşandığı vedalaşmada personel Akman'a yeni görevinde başarılar diledi.

SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM

Tahir Akman ilk olarak Fen işleri Daire Başkanlığında eski mesai arkadaşları ile bir araya geldi. Burada eski mesai arkadaşları ile vedalaşan Akman'a personel tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Akman Ardından Fen İşleri Dairesine bağlı Köye Hizmet, Yol Bakım , Makine İkmal ve Aydınlatma ve Enerji Şube Müdürlüklerine geçerek buradaki mesai arkadaşları ile de tek tek vedalaştı. Akman "Buradaki görevim sırasında kapım her zaman herkese açıktı. Bundan sonra da bu böyle olacak. Sizleri unutmayacağım" dedi.

PAZARTESİ YENİ GÖREVİNE BAŞLAYACAK

Vedalaşmak için dolaştığı her birimde personel tarafından sıcak karşılanan Tahir Akman, Kent Konut Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise 5 Mart 2012 pazartesi günü başlayacak. Akman'dan boşalan Fen İşleri daire Başkanlığına ise vekâleten Fen İşleri Daire Başkan Yardımcısı Mutafa Altay getirildi. Mustafa Altay, Tahir Akman'ın personeli ile vedalaşma sırasında Akman'a eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akman, Personel İle Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement