AKP Ankara Milletvekili Şahin'in Otomobili Bariyere Çarptı - Son Dakika
Güncel

AKP Ankara Milletvekili Şahin'in Otomobili Bariyere Çarptı

AKP Ankara Milletvekili Şahin\'in Otomobili Bariyere Çarptı

Kaza, Kırıkkale'nin Keskin İlçesi girişinde bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

15.04.2013 14:06

Kaza, Kırıkkale'nin Keskin İlçesi girişinde bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa Özalp yönetimindeki 06 DB 4035 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpma sırasında otomobil, lastiğinin patlaması sonucu dururken, kazadan sonra Milletvekili Fatih Şahin, Keskin Devlet Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Otomobil sürücüsü Mustafa Özalp, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin İlçesi'ne giderek Milletvekili Fatih Şahin'e 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Başkan Korkmaz ile birilkte Keskin İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Kaymakam Niyazi Ulugölge, İlçe Belediye Başkanı Bayram Sakallı ve ilçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman milletvekili Şahin ile yakından ilgilendi. Milletvekili Şahin yaptığı açıklamada, " Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde ilçe başkanımızın bir yakının cenazesine gidiyordum. Kaza meydana geldi. Allah korudu, bariyerlere çarparak durabildik. Çok şukur iyi sayılırım" dedi.

Milletvekili Fatih Şahin hastaneden taburcu olduktan sonra Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile birlikte geldiği Kırıkkale'nin Cumhuriyet Meydanı'nda 'Kutlu Doğum Haftası' nedeniyle düzenlenen kermese katıldı. Vali Ali Kolat ve yetkililer tarafından 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulunulan Milletvekili Şahin, "Rabbim Peygamber efendimizin yolundan ayırmamayı nasip etsin. Hayat yaşamaya değer" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AKP Ankara Milletvekili Şahin'in Otomobili Bariyere Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement