Boyu Uzun Olduğu İçin Evden Kovulan Genç Kız, Tedavi Edilecek - Son Dakika
Güncel

Boyu Uzun Olduğu İçin Evden Kovulan Genç Kız, Tedavi Edilecek

Erzurum'da boyunun 2 metre olmasından dolayı üvey babası tarafından evden kovulan 24 yaşındaki akromegali hastası Serap Demir, İstanbul'da tedavi edilecek.

10.10.2018 08:48  Güncelleme: 10:44

Erzurum'da yaşayan 24 yaşındaki akromegali hastası Serap Demir, tedavi için İstanbul'a gidecek. Boyunun 2 metre olmasından dolayı üvey babası tarafından evden kovulan Demir, annesinin eşinden ayrılması üzerine evine geri döndü.

Aslen Adıyamanlı olup Erzurum'da doğup büyüyen Serap Demir, hem 2 metrelik boyu hem de çift cinsiyetlilik olarak bilinen hermafrodit hastalığı nedeniyle sıkıntı yaşıyor. 24 yaşına geldiğinde boyu 2 metreye ulaşan Demir, üvey babası tarafından boyunun çok uzun olduğu ve hastalığının ilerlediği gerekçesiyle evden kovuldu. Öz babasının cezaevinde olması nedeniyle sokakta kalan genç kız, bazı geceler ise hastanede kalıyor. Bu durumu kabullenemeyen anne Yadigar Demir, eşinden ayrılarak kızını yanına aldı.

Boyu Uzun Olduğu İçin Evden Kovulan Genç Kız, Tedavi Edilecek

"ÇOCUĞUMU İSTEMİYOR DİYE KOCAMDAN AYRILDIM"

Anne Yadigar Demir, kızının en büyük hayalinin tedavi olması olduğunu ifade ederek, "Tedavi olmasını istiyorum. Doktora götürdük çaresi İstanbul, Ankara'da. Kızımla alay ediyorlar. İnsanlar üstüne gülüyor. Bir kızım daha var o da aynı hastalıkta. Kızımın tedavi olmasını istiyorum. Maddi ve manevi destek istiyorum. Üvey babası ile geçinemiyorlar. Ben de çocuğum için kocamdan ayrıldım. Çocuğumla dalga geçiyordu. Çocuğumu yanıma aldım. İstanbul'a gidecek. Tedavi olacak inşallah. En büyük mutluluk bu" şeklinde konuştu.

Boyu Uzun Olduğu İçin Evden Kovulan Genç Kız, Tedavi Edilecek

"BANA ERKEK DENİLMESİ PSİKOLOJİMİ BOZUYOR"

İnsanların kendisiyle dalga geçmesinin psikolojisini bozduğunu belirten Serap Demir, "Doğuştan boyum uzun. İnsanlar dalga geçiyorlar. Bana erkek diyorlar. Boyumla dalga geçiyorlar. İnsan içine çıkamıyorum. Hastalığımı yüzüme vuruyorlar. Mağdurum. Üvey babam hastalığımla dalga geçiyor. Onun yüzünden evde durmuyorum. Hastanede kalıyorum. İstanbul'a gidiyorum. Tedavi için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Boyu Uzun Olduğu İçin Evden Kovulan Genç Kız, Tedavi Edilecek

"TEK İSTEDİĞİM BİR EV"

Yetkililerden tek isteğinin bir ev olduğunu kaydeden Demir, "Sadece bir evim olsun içinde rahatça yaşayabileyim, kira ödeyemiyoruz. Tek istediğim yaşayabileceğim bir evim olsun" dedi.

Boyu Uzun Olduğu İçin Evden Kovulan Genç Kız, Tedavi Edilecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boyu Uzun Olduğu İçin Evden Kovulan Genç Kız, Tedavi Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • yattığı yerden para kazanan adam (EMEKLİİİİ): keşke senle evli olsam.merdiven dayardım sana 2 51 Yanıtla
  • Hakan : Suryeliler sırada onlardan sıra gelirse devlet baba bakar sana 22 14 Yanıtla
  • aliye: hepimizi ALLAH YARATTI YORUM YAPARKEN İYİ DÜŞÜNÜN 31 0 Yanıtla
  • a a: Koca Erzurum sahip çıkar evladına 8 8 Yanıtla
  • AYHAN: Şartlarım uygun olsa kesinlikle elimden geleni yapardım. Belki burda insanlar beni yadırgayacak ama evlenirdimde tabi o da isterse. Hem bir ömür onun yanında ve tedavisine yardımcı olurdum. Rabb'im yardımcısı olsun. Çok güzel kız. 8 6 Yanıtla
  • TUNÇ06: bundan iyi basketbolcu olurmuş yazık dar kafalılar olunca kz bu hale gelmiş..boylu boslu beslenmiş olsa daha iyi olurmuş...Yazık yardım edilmeli elin mültecilerine bakmaktansa önce insanımaza bakmak lazım. 12 1 Yanıtla
  • ayşegül uğurlu: tövbe onlarmı yaratmışlar seni canım kardeşim Allah şifalar versin dalga geçenler elbete cehennemde cezalarını çekecekler biraz allahtan korkun sizi kim yaratmış 11 0 Yanıtla
  • NEFES: ALLAH DERT VERİP DERMAN ARATTIRMASIN.... 10 0 Yanıtla
  • ..: Bu kızı avrupada sporcu yaparlarki o biçim.hayret. 10 0 Yanıtla
  • ben: kompleksli kısalardır bence dalga geçenler uzun gözükmek için apartman topukları giyerken dalga geçmiyorlar boşveeer boyu sağlığın yerine gelsin canım benim 2 0 Yanıtla

Advertisement