Akselendi Belediyesi'nden Manisa Belediyesi'ne Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Akselendi Belediyesi'nden Manisa Belediyesi'ne Teşekkür

Akselendi Belediyesi\'nden Manisa Belediyesi\'ne Teşekkür

MANİSA Belediyesi, er Mümin Koca için 'Şehit Mümin Koca Parkı' düzenlemesi yaptı.

15.04.2013 10:11

MANİSA Belediyesi, 26 Eylül 2012 tarihinde Tunceli'de şehit olan Akhisar'a bağlı Akselendi beldesinden er Mümin Koca için 'Şehit Mümin Koca Parkı' düzenlemesi yaptı. Akselendi Belediye Başkanı İrfan Karahan, yaptıkları çalışmalar için Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Konu hakkında açıklama yapan Akselendi Belediye Başkanı İrfan Karahan, şunları kaydetti: "26 Eylül 2012 tarihinde Tunceli'de, atalarımız kanlarıyla sulayarak vatan toprağı kıldığı, aziz vatanımızı bölücü ve dış mihrakların kötü amellerine alet etmemek, devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için gözünü kırpmadan hayatın en güzel çağında canı pahasına korumuşlardır.

Bu topraklar uğruna; Peygamber Efendimizin dediği gibi "Onlara Ölüler Demeyiniz!" dediği, dinimizde en büyük mertebe olan şehitlik mertebesine ulaşanlardı onlar. Kasaba halkından Koca ailesinin biricik oğulları, Mümin Koca'nın gerek cenaze töreninde gerekse şehidimizin Belediyemizce; adına yapılan parkta Sayın Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibinin göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı şehidimizin bizlere emaneti olan, ailesi adına şükran ve minnet duygularımızı sunarız. Başarılarının devamını canı gönülden dileriz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akselendi Belediyesi'nden Manisa Belediyesi'ne Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement