Aktiffelsefe ve Levent Ulukut Yeni Fidanlar İçin Çağrı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Aktiffelsefe ve Levent Ulukut Yeni Fidanlar İçin Çağrı Yaptı

Aktiffelsefe ve Levent Ulukut Yeni Fidanlar İçin Çağrı Yaptı

Devlet Tiyatrosu usta oyuncu ve yönetmenlerinden Levent Ulukut'un gönüllü olarak altı ay boyunca her hafta çalıştırdığı gönüllüler tek perdelik komedi için geçtiğimiz Cumartesi Fuar Gençlik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

13.11.2017 16:53

Bilet yerine Ege Orman Vakfı'na fidan bağışında bulunan izleyiciler oyun öncesinde fuayede "Orman ve İnsan" konulu fotoğraf sergisini gezdi.

Oyun sonrasında Levent Ulukut sosyal sorumluluk çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla gönüllü olarak çalıştırdığı ekip için şöyle dedi: "Aktiffelsefe gönüllülerinin çok güzel çalışmaları var. Ben şahsen çorbada benim de tuzum bulunsun istedim. Herkesin bildiği işi yapmasından yana biriyim. 35 yılını tiyatroya adamış biri olarak benim destek verebileceğim ilk konu tabiki tiyatro oldu. İlk hazırlık toplantımızdaki coşku ile şu an sizlerin sahnede izlediği coşku aynı. Bu ekip coşkulu ve disiplinli bir çalışma sonucu bu akşam sahne aldı. Ben kendilerini, organizasyonda ve sahne arkasında çalışan ekipler ve pek tabii oyunumuzun yazarı için özel bir alkış talep ediyorum." dedikten sonra " Şubat ayında yapılacak fidan dikimi çalışmasında görüşmek üzere" dedi.

Aktiffelsefe Bornova Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Semra Şen: "Bizler gönüllü olarak çalışıyoruz. Hayatı anlamaya ve hayatımızı daha anlamlı yaşamaya çalışıyoruz. Bu geceki organizasyonun gerçekleşmesine katkıda bulunan birçok kişi ve kurum var. Ben huzurlarınızda salon tahsisi ve teknik destek için İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Daire Başkanlığı çalışanlarına, Yönetmenimiz Sayın Levent Ulukut'a, fidan bağışında bulunan ve bizleri izlemeye gelen dostlarımıza, tiyatroda ve organizasyonda yer alan gönüllü arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler tüm projelerimizde olduğu gibi gönüllülüğün tohumlarını ekmeye devam ediyoruz." dedi.

Bağışlanan fidanlar 10 Şubat 2018'de Tire'de yine gönüllüler eliyle dikilecek. Organizasyon bilgileri ayrıca paylaşılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktiffelsefe ve Levent Ulukut Yeni Fidanlar İçin Çağrı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement