Almanya'yı Protesto İçin Büyükelçiliğe Kına Gönderdiler - Son Dakika
Güncel

Almanya'yı Protesto İçin Büyükelçiliğe Kına Gönderdiler

Almanya\'yı Protesto İçin Büyükelçiliğe Kına Gönderdiler

Türk Eğitim-Sen Mardin İl Başkanı Bahattin Biçer, almış oldukları kınayı posta yoluyla göndermesi için Türk Haber-Sen Başkanı Şeyhmus Kanat’a teslim ederek, Almanya’yı protesto ettiklerini söyledi.

08.06.2016 21:31

Türk Eğitim-Sen Mardin İl Başkanı Bahattin Biçer, almış oldukları kınayı posta yoluyla göndermesi için Türk Haber-Sen Başkanı Şeyhmus Kanat'a teslim ederek, Almanya'yı protesto ettiklerini söyledi.

Türk tarihinin insanlık tarihiyle eş değer olduğunu belirten Biçer, "Bugüne kadar Türk milletinin bir karıncayı bile incitmediğini ancak bazı devletlerin bu sözde tasarıyı tanıma bahanesiyle Türkiye'yi zor durumda bırakma çabaları içinde olduklarını görüyoruz. Bu konuda herkese önemli görevler düştüğünü, arşivlerin artık açılarak bu konuyu karara bağlamalıdır. Kınayı göndererek bu kararın çok da umrumuzda olmadığını belirtiyoruz. Bizim vicdanımız bu konuda her zaman rahat olmuştur" dedi.

Türk Haber-Sen İl Başkanı Şeyhmus Kanat ise, Türk tarihinde hiçbir dönem kara lekenin olmadığını, eğer Ermenileri katledecek olsak bugün Türkiye'de bir tane bile yaşayan Ermeni bulamayacaklarını ifade etti.

Daha sonra Türk Eğitim-Sen Sendikası İl Başkanı Bahattin Biçer tarafından alınan 1 kilo kına, Almanya Büyükelçiliği'ne posta yolu ile gönderilmek üzere Türk Haber Sen Sendikası Başkanı Şeyhmus Kanat'a teslim edildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Almanya'yı Protesto İçin Büyükelçiliğe Kına Gönderdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement