Altay'da Kapsal Olmadı - Son Dakika
Güncel

Altay'da Kapsal Olmadı

Altay\'da Kapsal Olmadı

Teknik direktörü Serhat Güller'le yollarını ayırdıktan sonra ilk aday olarak Reha Kapsal'la masaya oturan Altay yönetimi, deneyimli çalıştırıcıyı ikna edemedi.

10.02.2015 15:12

Teknik direktörü Serhat Güller'le yollarını ayırdıktan sonra ilk aday olarak Reha Kapsal'la masaya oturan Altay yönetimi, deneyimli çalıştırıcıyı ikna edemedi.

İsütansul'dan dün akşam saat 20.00 uçağıyla İzmir'e gelen Reha Kapsal'ı taraftarlar Adnan Menderes Havalimanı'nda meşale, pankart ve tezahüratlarla karşıladı. Daha sonra yönetim, gece saat 01.30'a kadar görüştüğü tecrübeli teknik adamla bugün 3 saatlik bir toplantı daha yaptı, ancak olumlu sonuç alamadı. Maddi konuları konuşmayan Reeha Kapsal, toplantıda şunları söyledi:

"Altay benim için paradan çok daha önemli, ancak zamanlama doğru değil. Ara transfer de geride kaldı. Prensip gereği bu aşamada görevi kabul edemem. Takımı ben kurmadım. Altay'ın ligde kalacağına inanıyorum. Davetinizi kırmayıp tanışmak ve projelerimi anlatmak için geldim. Önümüzdeki sezon uzun vadeli hedeflerimizi hayata geçirmek için seve seve göreve gelirim."

ROTA ERİŞ'E DÖNDÜ

Reha Kapsal'la anlaşamayan Altay yönetiminin, teknik direktörlük için Levent Eriş'e teklif yapacağı öğrenildi. 12 maçtır galip gelemeyen siyah-beyazlı ekibin, hırslı ve takımı ateşleyecek bir teknik adama ihtiyaç duyduğunu düşünen kurmayların Levent Eriş'le bir araya geleceği öğrenildi. Son olarak Adanaspor'u çalıştıran 53 yaşındaki İzmirli teknik adam, 2005-06 sezonunda da Altay'da görev yaptı.

GÖKHAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Altay'a bir destek de eski kalecisi Gökhan Değirmenci'den geldi. Siyah beyazlı kulübün altyapısından yetişen tecrübeli file bekçisi, taraftarların takımın başında görmek istediği Reha Kapsal'a mesaj atarak tecrübeli çalıştırıcıyı göreve davet etti. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor forması giyen Gökhan, "Reha hocam, Altay'ı bu durumdan çıkarsa çıkarsa sizin gibi üst düzey bir hoca ve kalbinde Altay aşkı olan bir teknik adamın çıkaracağını düşünüyorum. Teklifi kabul etmenizi en içten duygularımla beklerim" ifadelerine yer verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Kapsal Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement