Amasya'nın Taşova ilçesinde yaya önceliği etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Amasya'nın Taşova ilçesinde yaya önceliği etkinliği düzenlendi

Amasya\'nın Taşova ilçesinde yaya önceliği etkinliği düzenlendi

Amasya'nın Taşova ilçesinde, yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla bir etkinlik düzenlendi. Polis, jandarma trafik ekipleri ve öğrenciler, Atatürk Bulvarı'nda yürüyerek sürücülere broşür dağıtarak yaya geçidi önceliği konusunda uyarılarda bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Arif Çetin, sürücülerin yaya geçidinde kendi çocuklarının olduğunu unutmamaları gerektiğini vurgulayarak, yayalara öncelik verilmesi gerektiğini belirtti. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Altun ve protokol üyeleri de katıldı.

20.02.2024 17:21  Güncelleme: 17:22

Amasya'nın Taşova ilçesinde yaya önceliğine dikkati çekmek için etkinlik düzenlendi.

Atatürk Bulvarı'nda bulunan yaya geçidine kadar ellerinde dövizlerle yürüyen polis ve jandarma trafik ekipleri ile öğrenciler, burada sürücülere broşür dağıtarak yaya geçidi önceliği konusunda uyarıda bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü Arif Çetin, sürücülerin yaya geçidinde kendi çocuklarının olduğunu unutmamaları gerektiğini ifade ederek, "Yayaların trafikte daha güvenli seyahat etmelerini sağlamak için yayalara öncelik verilmelidir. Bütün sürücülerimizin aynı zamanda kendilerinin, kendi yakınlarının ve çocuklarının da yolda yaya pozisyonunda seyahat ettiğini düşünerek, yaya yola adımını attığı an daha temkinli olması gerekiyor." dedi.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Altun ile protokol üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya'nın Taşova ilçesinde yaya önceliği etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement