Anız Yangınlarına Karşı Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Anız Yangınlarına Karşı Eğitim Semineri Düzenlendi

Anız Yangınlarına Karşı Eğitim Semineri Düzenlendi

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından muhtarlar, anız yangınları konusunda bilgilendirildi.

09.05.2013 14:57

Gerçekleşen eğitim seminerinde yaklaşan hububat hasatı sezonu nedeni ile meydana gelebilecek anız yangınlarına karşı ne tür tedbirlerin alınması gerektiği anlatıldı.

08/05/2013 Çarşamba günü Belediye Meclis Salonunda saat 10.00'da düzenlenen eğitim seminerinde Kırklareli Merkez ve Merkeze bağlı Muhtarlara, Kırklareli'de daha önce yaşanan anız yangınları hakkında bilgiler verildi. Belediye İtfaiye Müdürlüğünde görevli Ayhan Aptullahoğlu, anız yangınlarının söndürülmesi için muhtarlıkların üstlerine düşen yangın önleme tedbirlerinin neler olduğu, anız yangınlarına karşı en hızlı şekilde nasıl önlem alınabileceği bilgilerini verdi.

Daha sonra ise slayt sunumu eşliğinde yaklaşan hububat hasatı sezonu nedeni ile meydana gelebilecek anız yangınlarının önlenmesi, toprağa ve çevreye verdiği zararlar, anız yangınlarının nedenlerini İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli Tekniker Nejdet Göç katılımcılara anlattı. Orman ve Su İşleri Müdürlüğünde görevli Orman Mühendisi Zafer Kamay ise anız yangınlarına sebep olan kişilere uygulanacak olan cezai işlemlerin neler olduğunu aktardı.

Seminer sonrası katılımcılar faydalı bilgiler aldıklarını ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anız Yangınlarına Karşı Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement