Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Yaralandı

Ankara\'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Yaralandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, boşanma aşamasındaki bir kadın, eşi tarafından silahla vurularak yaralandı. Tartışmanın ardından kadını bacağından vuran zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaralı kadın ise Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

13.08.2023 13:41  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Mamak ilçesinde, boşanma aşamasındaki adam silahla karısını bacağından vurularak yaralandı. Tartışmanın ardından kadını yaralayan zanlı, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince silahla birlikte yakalandı. Yaralı kadın ise Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ankara'da bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak yaralandı. Alınan bilgilere göre, Mamak ilçesi Yeni Bayındır Mahallesi 1896. Sokak'ta Y.C. (36) ile boşanma aşamasındaki eşi Ş.C. (34) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Y.C., evde bulunan silahla eşini bacağından vurdu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ş.C.'nin bir süreden beri kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Olay yerinden kaçan zanlı Y.C., polis ekiplerince gözaltına alındı. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement