Ankara'da TIR'a arkadan çarpan otomobilde 1 asker hayatını kaybetti, 2 asker yaralandı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da TIR'a arkadan çarpan otomobilde 1 asker hayatını kaybetti, 2 asker yaralandı

Ankara\'da TIR\'a arkadan çarpan otomobilde 1 asker hayatını kaybetti, 2 asker yaralandı

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, TEM otoyolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı TIR'a çarpması sonucu 1 asker hayatını kaybetti, 2 asker ise yaralandı. Yaralı askerler hastaneye kaldırıldı ve durumları ciddiyetini koruyor. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

19.11.2023 22:06  Güncelleme: 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
ANKARA'da TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 askeri personelden 1'i yaşamını yitirdi, 1'i ağır olmak üzere 2'si ise yaralandı.

Kaza sabah 03.00 sıralarında, Çamlıdere ilçesinde TEM otoyolu üzerinde meydana geldi. TEM otoyolunda İstanbul istikametine seyir halinde olan Uzman Çavuş Ö.Ö. yönetimindeki 10 BS 886 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çamlıdere Kavşağında, aynı istikamette seyir halinde olan TIR'a arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilde bulunan Uzm. Çvş. Sedat Gürkan Kaya'nın olay yerinde hayatını kaybettiği Uzm. Çvş. E.A. ve sürücü Ö.Ö.'nün ise yaralandığı belirlendi. İlk müdahalelerinin ardından Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan E.A.'nın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da TIR'a arkadan çarpan otomobilde 1 asker hayatını kaybetti, 2 asker yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement