Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor - Son Dakika
Güncel

Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

Antalya'nın Akseki ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangına 8 yer ekibi, 34 arazöz, 10 su ikmal aracı, 10 ilk müdahale aracı, 5 dozer, 3 eskavatör, 2 gece görüşlü helikopter olmak üzere toplam 450 kişilik bir ekibin müdahale ettiği bildirildi. Yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda ekip ile vatandaşlar yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Düden alanı mevkiinde devam eden yangın bölgesinde ağırlıklı olarak Kızılçam ve Karaçam ağaçları bulunuyor.

15.08.2023 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'daki orman yangınında ormancıyla jandarmanın alevlerle karşı omuz omuza mücadelesi

"Gecenin 00 30'unda orman işçilerimizin ve jandarmanın yangınla mücadelesi" başlığıyla paylaşıldı

ANTALYA - Antalya'nın Akseki ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edilirken 450 kişilik yer ekibine destek veren jandarmanın, ormancılarla kol kola, omuz omuza çalıştığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü görüntüleri, "Gecenin 00.30'unda da orman işçilerimizin ve jandarmanın yangınla mücadelesi" başlığıyla paylaştı.

Kuyucak Mahallesi'nde dün saat 13.45 sıralarında başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Havanın kararması ve uçakların görevinin sonlandırılmasının ardından yangına 8 yer ekibi, 34 arazöz, 10 su ikmal aracı, 10 ilk müdahale aracı, 5 dozer, 3 eskavatör, 2 gece görüşlü helikopter olmak üzere toplam 450 kişilik bir ekip müdahale ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda ekip ile vatandaşlar yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken jandarmanın yangını söndürmek için orman işçileriyle yaptığı omuz omuza mücadele cep telefonu kameralarıyla görüntülenip paylaşıldı. Düden alanı mevkiinde devam eden yangın bölgesinde ağırlıklı olarak Kızılçam ve Karaçam ağaçlarının bulunduğu bildirildi.

Antalya\'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement