Antalya'da Güneşli Hava - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Güneşli Hava

Antalya\'da Güneşli Hava

Baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemrenin havaya düşmesinin ardından Antalya'da da parklar ve sahiller hareketlenmeye başladı.

20.02.2013 13:47

Baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemrenin havaya düşmesinin ardından Antalya'da da parklar ve sahiller hareketlenmeye başladı.

Antalya Devlet Meteoroloji Müdürlüğü Bölgesel Hava Tahmin Merkezi'nden edinilen bilgiye göre, Antalya'da hava sıcaklığı 17, deniz suyu sıcaklığı ise 18 dereceye ulaştı. Güneşli havayı fırsat bilen Antalyalılar, kent merkezi ve sahillerde yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı.

Bazı vatandaşlar Konyaltı Plajı'nda yürüyüş yaparken bazı vatandaşlar da banklarda gazete ve kitap okuyup güneşli havanın tadını çıkardı. Turistler Konyaltı Plajı'nda güneşlenirken, bazıları dalgalı olmasına rağmen denize girmenin keyfini yaşadı.

Kentin çeşitli yerlerinde bulunan park ve bahçelerde yoğunluk oluşturan Antalyalılar, falezlerde kenti ve denizi izlemenin mutluluğunu yaşadı.

Gazipaşa ve Kumluca ilçelerinde ısınan hava ile kırlar da çiçeklerle renklenmeye başladı. Çiçek açan badem ağaçları doğaya ayrı bir güzellik katarken, kırlar papatyalar, rengarenk çiçeklerle doğa severlere güzel vakit geçirme imkanı sundu.

Muhabir: Süleyman Elçin - Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Güneşli Hava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement