Antalya'da Orman Yangınları Önleme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Orman Yangınları Önleme Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya\'da Orman Yangınları Önleme Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Valiliği tarafından alınan tedbirler kapsamında, Kumluca ve Kaş ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanlarda denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde, ormanlık alanlara giriş yasağına uymayanlar engellendi ve ateş yakılması, piknik yapılması gibi faaliyetler önlenmiştir. Denetimlerin devam edeceği bildirilmiştir.

02.08.2023 12:54  Güncelleme: 12:55

Antalya'nın Kumluca ve Kaş ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından yangınları önleme çalışmaları kapsamında ormanlık alanlar denetlendi

Antalya Valiliğince, kent genelindeki ormanlık alanlara girişlerin 23 Haziran-31 Ekim tarihlerinde yasaklanmasının ardından denetimler sürüyor.

Tedbirler kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Kemer Asayiş Komando Birliği ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, Kumluca ve Kaş Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk sahalarındaki ormanları denetledi.

Karadan ve orman işletme müdürlüklerine ait gözetleme kulelerinden gerçekleştirilen denetimlerde, ormanlık alanlara giriş yasağı kapsamında ateş yakılması ve piknik yapılması gibi faaliyetler engellendi.

Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında ilave tedbirler alınarak kent genelindeki ormanlık alanlara girişler yasaklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Orman Yangınları Önleme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement