Antalya - Defilede Açık Arttırma Şoku - Son Dakika
Güncel

Antalya - Defilede Açık Arttırma Şoku

Antalya - Defilede Açık Arttırma Şoku

Defilede açık arttırma şoku TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Antalya Şubesi'nin, Antalya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda, kadın tutukluların sanata yönelmesi amacıyla kurulacak ahşap atölyesine destek sağlamak için düzenlediği defilede, açık artırmaya sunulan gelinlik ve gece elbiselerine alıcı çıkmadı.

20.02.2016 16:28

Defilede açık arttırma şoku

TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Antalya Şubesi'nin, Antalya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda, kadın tutukluların sanata yönelmesi amacıyla kurulacak ahşap atölyesine destek sağlamak için düzenlediği defilede, açık artırmaya sunulan gelinlik ve gece elbiselerine alıcı çıkmadı.

Hotel Su'da düzenlenen geceye Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Adnan Tabar, Emniyet Müdür Yardımcısı Nedim Arıkan, Antalya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Şeref Tatlı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden proje sorumlusu Yılmaz Koca'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 350 davetli katıldı.

GELİNLİKLER GÖZ KAMAŞTIRDI

TKKD Antalya Şubesi'nin Antalya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki kadın mahkumların sanata yönlendirilmesi amacıyla yapılacak ahşap atölyesine destek sağlamak için düzenlendiği yemekli gecede,

White Dove Gelinlik ile Baggi Men mağazalarının 2016 yılı özel tasarım gelinlik, damatlık, bindallı ve abiye kıyafetleri tanıtıldı. Dantel ve kristal işlemeli gelinlik, abiye ve saray tarzı bindallılar göz kamaştırdı.

KIYAFETLERE AÇIK ARTIRMA

Renkli gecede, White Dove Gelinlik ile Baki Men mağazalarının TKKD Antalya Şubesi'ne bağışladığı birer gelinlik, damatlık, bindallı ve abiye ile Burdur'dan hediye gelen rölyef çalışması Atatürk tablosu açık arttırmaya konuldu. Vali Yardımcısı Mestan Yayman'ın çağrısına rağmen gecede sadece Atatürk tablosu alıcı buldu.

CEZAEVİNDE MESLEK KURSLARI

Gecede konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Adnan Tabar, TKKD Antalya Şubesi'nin farkındalık yaratmak adına cezaevindeki kadın tutuklu ve hükümlülere destek vermesinin takdire değer olduğunu söyledi. Cezaevinde açılan meslek kurslarının önemini anlatan Tabar, "Cezaevinde bir gün kalmak dahi çok zor. Mesleği olanların mesleklerini geliştirmeleri, mesleği olmayanların da bir meslek sahibi olmaları için yoğun çaba gösteriyoruz" dedi. Tabar, tahliye edilen tutuklu ve hükümlülerin normal hayata döndüklerinde öğrendikleriyle iş sahibi olup, para kazandıklarının altını çizdi.

TKKD Antalya Şubesi Başkanı Tülay Ersoy da düzenledikleri sosyal etkinliklerden sağlanacak gelirle kadın tutuklular için atölye oluşturacaklarını, atölyenin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. Ersoy, "Kadınlarımız, vakitlerini atölyede sanat öğrenerek değerlendirecek. Cezaevinden çıktıklarında da evlerinde ahşap boyama çalışması yapacak, ürettikleri eserleri satıp aile ekonomilerine katkıda bulunacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Defilede Açık Arttırma Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement