Antalya Döşemealtı Belediyesi Muharrem Ayı'nda 6 Bin Kişiye Aşure İkram Etti - Son Dakika
Güncel

Antalya Döşemealtı Belediyesi Muharrem Ayı'nda 6 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

Antalya Döşemealtı Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla 6 bin kişiye aşure ikramında bulundu. Belediye Başkanı Turgay Genç, kendi elleriyle aşure dağıtarak herkese hayırlar diledi. Geleneksel hale getirilen aşure ikramında binlerce kişiye aşure dağıtıldı. Başkan Genç, katılanlara teşekkür ederek Muharrem ayının bereket, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.

11.08.2023 13:01

Döşemealtı Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 6 bin kişiye bereket, kardeşlik, birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure ikramında bulundu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram edip Muharrem ayının herkese hayırlar getirmesini diledi.

Döşemealtı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure ikramında yine binlerce vatandaşa aşure dağıtıldı. Başkan Genç de belediye bürokratları, siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları ile birlikte kazanların başına geçip aşure dağıtımına katıldı.

Başkan Genç, "Belediye olarak kardeşliğin ve bereketin simgesi olan aşure ikramımızı geleneksel hale getirdik. Her yıl bu soframız dolup taşıyor. Uzaktan yakından gelerek bizlerle aşure paylaşan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu vesile ile mübarek Muharrem ayının ilçemize ve ülkemize bereket, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim" dedi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi Muharrem Ayı\'nda 6 Bin Kişiye Aşure İkram Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya Döşemealtı Belediyesi Muharrem Ayı'nda 6 Bin Kişiye Aşure İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement