Antalya Oyuncak Tabancayla Banka Soymaya Kalktı, Karısı Ciddiye Almadı - Son Dakika
Güncel

Antalya Oyuncak Tabancayla Banka Soymaya Kalktı, Karısı Ciddiye Almadı

Oyuncak tabancayla banka soymaya kalktı, karısı ciddiye almadıAntalya'da 150 bin lira borcunu ödemek için boncuk atan tabancayla banka soymaya çalışan Ali S. (39) yakalandı.

18.04.2018 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncak tabancayla banka soymaya kalktı, karısı ciddiye almadı

Antalya'da 150 bin lira borcunu ödemek için boncuk atan tabancayla banka soymaya çalışan Ali S. (39) yakalandı. Bankadan çıkarken güvenlik görevlisinden Kusura bakmayın, rahatsız ettim diyerek özür dileyen Ali S.'yi, soygunu anlattığı eşinin de de get lan diyerek ciddiye almadığı ortaya çıktı.

Antalya Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir banka şubesine geçen pazartesi günü giren soyguncu, tabancayla tehdit ettiği gişe memuruna bir poşet uzatarak, Çocuğum hasta. İçini 100 bin lira ile doldur diye tehdit etti. Memurun kendisine para vermemesi üzerine soyguncu, tabancayı güvenlik görevlisine doğrultarak şubeden çıktı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin yürüdüğü güzergahtaki görüntüleri inceleyen polis, evini tespit ettikleri soygun girişiminde bulunan kişinin Ali S. olduğunu belirledi.

'KARGONUZ VAR' DENİLEREK EVE ÇAĞRILDI

Kargocu kıyafetiyle eve gelen polis ekibi, şüphelinin eşine Kargoyu sadece eşinize teslim edebiliriz dedi. Eşinin bildirmesi üzerine eve gelen Ali S., polis tarafından özaltına alındı. Ali S.'nin, 150 bin lira borcunu ödeyemediği için bu yola başvurduğu, soygun girişimini boncuk atan oyuncak tabancayla yaptığı belirlendi. Ali S.'nin, gişe memurunun kendisini ciddiye almaması üzerine bankadan ayrılırkan Kusura bakmayın, rahatsız ettim diyerek güvenlik görevlisinden özür dilediği ortaya çıktı. Ali S.'nin eşine de banka soyma girişiminde bulunduğunu söylediği, ancak eşinin kendisine de get lan diye karşılık verdiği kaydedildi.

İfade işlemleri için emniyete götürülen Ali S., medya mensuplarının Bankayı neden soymaya çalıştınız şeklindeki sorusuna Ben de bilsem karşılığını verdi.

Antalya Oyuncak Tabancayla Banka Soymaya Kalktı, Karısı Ciddiye Almadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Oyuncak Tabancayla Banka Soymaya Kalktı, Karısı Ciddiye Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement