Antalya Televizyon Ödülleri Tv8 Ekranlarında - Son Dakika
Güncel

Antalya Televizyon Ödülleri Tv8 Ekranlarında

Antalya Televizyon Ödülleri Tv8 Ekranlarında

Antalya Televizyon Ödüllerinin 4. yılında, 34 dalda verilecek ödüller, 27 Nisan akşamı Tv8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

24.04.2013 09:15  Güncelleme: 09:50

Her geçen yıl gelişen ve büyüyen vizyonuyla yoluna devam eden Antalya Televizyon Ödülleri'nin dördüncü yılında 34 dalda verilecek ödüller; 27 Nisan Cumartesi akşamı TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ödül töreninde sahiplerini bulacak.

Gecenin sunuculuğunu "İntikam" dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Engin Hepileri ve "Behzat Ç."den sonra "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Mine Tugay yapacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye'nin Emmy'si kabul edilen 4. Antalya Televizyon Ödülleri heyecanına bu yıl da Mardan Otel ev sahipliği yapıyor.

Engin Hepileri & Mine Tugay

ödül heyecanını zirveye taşıyacaklar

"Kampusistan", "Emret Komutanım"', "Gönülçelen", "Bu kalp Seni Unutur mu?", "Yaprak Dökümü" gibi ünlü dizilerindeki rolleriyle televizyon dünyasına adını yazdıran Engin Hepileri ve "Gülpare", "Benden Baba Olmaz", Aynadaki Düşman", "Yalan Dünya", "Öyle Bir Geçer zaman ki" gibi dizilerdeki başarılı oyunlarıyla televizyon starları arasında haklı bir yer edinen Mine Tugay'ın sunumlarıyla ödül heyecanı zirveye taşınacak.

Açılış 26 Nisan'da

Televizyon sektöründe kaliteyi ödüllendirmek üzere yola çıkan; TV endüstrisinden farklı isimleri bir araya getirmeyi amaçlayan Antalya Televizyon Ödülleri'nin

26 Nisan'da gerçekleştirilecek açılış kokteylinde, ödül adayı sanatçı, yapımcı ve sektörün önde gelen simalarına hoş geldiniz denilecek.

İzlenme rekorları kıran dizilerin, birbirinden başarılı programların, beğeniyle izlenen oyuncuların tatlı bir rekabet içinde yarıştığı Antalya Televizyon Ödülleri'nin canlı yayını 27 Nisan Cumartesi günü saat 20:00'de kırmızı halı seremonisi ile başlayacak. Televizyon dünyasının ünlü isimlerinin birbirinden şık kıyafetlerle boy göstereceği Kırmızı Halı Seremonisi'nin ardından başlayacak ödül heyecanı, saat 21:00'den itibaren TV8 ekranlarından Türkiye'nin dört bir tarafına ulaşacak.

Ev sahibi bu yıl da Mardan

Antalya Televizyon Ödülleri'nin bu yılki açılış ve ödül törenlerine de Mardan Otel ev sahipliği yapacak. Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü'nün görünümleriyle minyatür bir İstanbul olarak tasarımlanmış. Mardan Palace, İngiltere'nin başkenti Londra'da, 'turizmin Oscarı' kabul edilen World Travel Awards çerçevesinde (2010 ve 2012 yıllarında) gerçekleşen oylamalar sonucu 'Dünyanın En Lüks Oteli', 'Dünyanın En İyi Spa Oteli' ve 'Dünyanın En İyi Royal Suite Oteli' ödüllerine değer görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antalya Televizyon Ödülleri Tv8 Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement