Antalya Trabzon Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalya Trabzon Tanıtım Günleri Başladı

Antalya Trabzon Tanıtım Günleri Başladı

Trabzon Tanıtım Günleri başladı Trabzon Dernekleri Federasyonu ve Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği işbirliğiyle düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, Cam Piramit'te başladı.

18.12.2015 18:58

Trabzon Tanıtım Günleri başladı

Trabzon Dernekleri Federasyonu ve Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği işbirliğiyle düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, Cam Piramit'te başladı. 17-20 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek alanda Trabzon yöresine özel ürünler ve hediyelik eşyelar standlarda sergileniyor.

Trabzon'un kültürü, sanatı, el sanatları, yöresel yemekleri ve folklorunun tanıtıldığı etkinliğin ev sahipliğini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz yaptı. Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Müslim Kahveci, Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, horon gösterisi ile başladı.

Davul ve zurna eşliğinde horon tepen Trabzonlu ekibin gösterisi ayakta alkışlandı. Trabzon'un anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, fuar alanını dolaştı. El sanatları ve yöresel yemek standları dikkat çekti.

Trabzon Tanıtım Günleri'nin ev sahipliğini yapan Trabzon Valisi Öz, Antalya protokoluna borda mavi renkli atkı hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Trabzon Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement