Aöf'te Ders Kitapları Kalkıyor (2) - Son Dakika
Güncel

Aöf'te Ders Kitapları Kalkıyor (2)

Aöf\'te Ders Kitapları Kalkıyor (2)

Rize Emniyet müdürü Hüseyin Yenice'nin eşi 42 yaşındaki Ayşe Yenice, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

17.06.2012 17:43

Aöf'te DERS KİTAPLARI KALKIYOR (2)

EMNİYET MÜDÜRÜ EŞİ DE MEZUN OLDU

Rize Emniyet müdürü Hüseyin Yenice'nin eşi 42 yaşındaki Ayşe Yenice, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, diploma töreni nedeniyle eşi Ayşe Yenice, kızı 22 yaşındaki Dilara ve oğlu 16 yaşındaki Ahmet Yenice ile birlikte Eskişehir'e geldi. Cüppesini giyip kepini takan Ayşe Yenice eşi ve çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üniversiteyi bitirdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Ayşe Yenice, "Derslerim iyi olduğu için yüksek onur belgesi aldım. İnsanlar azmettikten sonra yapamayacakları bir şey yok diye düşünüyorum. Özellikle kadınların kendini geliştirmesi ve yetiştirmesi gerekiyor. Çünkü bizler anne olarak çocuklarımızı yetiştiriyoruz. Çok mutlu ve gururluyum" diye konuştu.

Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice de eşi Ayşe Yenice'nin üniversiteden mezun olmasına çok sevindiklerini söyledi. Eşinin diploma töreni için Eskişehir'e geldiklerini ifade eden Hüseyin Yenice, "Eşimin mezuniyet töreni, bana babalar gününün en güzel hediyesi oldu" dedi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aöf'te Ders Kitapları Kalkıyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement