Arif Taylan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Arif Taylan Seçim Sonuçları

Arif Taylan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Bitlis Hizan belediye başkan adayı olan Arif Taylan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Bitlis Hizan belediye başkan adayı olan Arif Taylan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Bitlis Hizan ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Arif Taylan isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Bitlis Hizan adayı Arif Taylan kimdir? AK Parti Bitlis Hizan adayı Arif Taylan yüzde kaç oy aldı?

Arif Taylan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Bitlis Hizan belediye başkan adayı olarak gösterilen Arif Taylan Hizan ilçesinde % 33,89 oranında oy almıştır. Hizan ilçesinde % 33,89 oranında oy olan Arif Taylan adlı AK Parti adayı toplamda 1.763 adet oy sayısına ulaştı.

Arif Taylan Kimdir?

Arif Taylan Seçim Sonuçları

Arif Taylan, 1963 yılında Bitlis'in Hizan ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1988 yılında Hizan Ziraat Bankası Şubesi'nde memur olarak çalışmaya başladı. 2009 yılındaki seçimlerde Hizan Belediye Başkanlığına seçildi.
Taylan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bitlis Hizan ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Arif Taylan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement