Arslan Ziyaretlerine Tam Gaz Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Arslan Ziyaretlerine Tam Gaz Devam Ediyor

Arslan Ziyaretlerine Tam Gaz Devam Ediyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Yol-İş Sendikası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Oto Onarımcılar Odası'nı ziyaret etti.

27.01.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beraberindeki heyetle bugün (22.01.2014) ilk olarak Oto Onarımcılar Odası Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Arslan burada sanayicilerin, sanayi sitesiyle ilgili sorunlarını dinledi. Ardından mikrofonlara bir açıklama yapan Arslan, oda seçimlerinden galip çıkan Türkoğlu'na hayırlı olsun dileklerini iletti.

Arslan "burada zaruriyet teşkil eden basit hizmetlerin dahi yapılamaz hale geldiğini görüyoruz" diyerek "iktidarın Belediye mekanizması Elazığ'da bitmiştir" dedi. Arslan çevre kirliliğinden çevre düzenlemesine, alt yapıdan ihtiyaç arz eden bir takım düzenlemelerin hiçbirinin zaten gerçekleşmediğini bildiklerini söyledi.

kendi mevcut kadrolarının bunun ıslahı için çalışacağını belirten Arslan "Elazığ'da yaşıyoruz, Elazığlının sorunlarını biliyoruz, tepeden bakma bir zihniyet olmayacak bir zihniyetle iş başı yapacağız" dedi. Bu seçimin fırsat olduğunu yanlış yapanlara yanlışlarını sandıktan başka anlatacak bir sisteme de sahip olmadıklarını deklare etti. "Saadet kazanacak dürüstlük, şeffaflık, samimiyet kazanacak" dedi.

Ardından mikrofonlara konuşan Mehmet Türkoğlu kendilerini ziyaret eden Başkan Adayına nezaketinden ötürü teşekkürlerini iletti. "Allah yardımcıları olsun yolları açık olsun" diyen Türkoğlu "ilimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Ardından Yol İş Sendikası'na geçen Arslan, burada Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Kara'yla bir araya geldi. İlk olarak mikrofonlara konuşan Şube Başkanı Kara ''ziyaret bize onur vermiştir'' diyerek memnuniyetini iletti. İlimizde olgun bir seçim atmosferi olduğundan bahseden Kara Milletvekilleri, Belediye Başkan adaylarının seçim sırasında kendilerini ziyaret ettiklerini ancak Saadet Partisi'nin her zaman yanlarında olduğunu deklare etti.

İki gün öne taşeron işçi sorunlarını anlatan bir eylem gerçekleştirdiklerini söyleyen Kara bu sorunu tekrar dile getirdi ve mahkemenin hak saydığı hükümleri uygulanmadığından bahsetti. Kara ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Kara'nın ardından mikrofonlara konuşan Arslan, samimi konuşmalarından ötürü teşekkür etti. Sorunların konuşulup çözülmesi dertlerin dinlenerek sonuca ulaşmasından yana olduklarını bunu bir politika olarak benimsediklerini ileten Arslan yapılması gerekenin bu olduğuna dikkat çekti, bu sıkıntılı süreçte kendilerinin yanlarında olacaklarını belirtti.

Bu ülkede yaşayan her bireyin layık olduğu hayat şartlarına ulaşmasını istediklerini kaydeden Arslan adil bir paylaşımın olmadığından bahsederek köle düzeninin ürünü modern kölelik yapılanmasının mevcut zihniyetin sebep olduğuna ve buna bir son verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

16:00'da ise Esnaf Ve Sanatkarları Oda Başkanlığına geçen Haluk Arslan ve beraberindeki heyet başkanlığa yeniden seçilen Cemil Erdem'le bir araya geldi.

Hayırlı olsun dileklerini ileten Arslan, konuşmasında herkes, her kurum kuruluş gibi siyasetinde yeniliğe tazelenmeye ihtiyacı olduğunu anlattı. 30 Mart seçimlerinin hızla yaklaştığı vurgusunu yaptı ve Elazığ'ın kurtuluş reçetesinin Milli Görüş olduğunu belirtti. Arslan zihniyet probleminin olduğunu belirten Arslan bu yapıyı yönetebilecek bir algıya ihtiyaç olduğunu ve her şey gibi siyasetinde hesap verilebilir olması gerektiğini ileterek teşekkür etti.

Objektiflere değerlendirmede bulunan Cemil Erdem ise ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini iletti, belediye başkanlığının el-emin anlamı teşkil ettiğini ve büyük bir sorumluluk arz ettiğini belirtti. Erdem, "Haluk Bey bu sorumluluğu üstlenebilecek kimsedir, kendisine başarılar diliyorum. Allah adayımızın yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arslan Ziyaretlerine Tam Gaz Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement