Atatürk'ün Erdek ziyaretinin 85. yıl dönümü törenle kutlandı - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Erdek ziyaretinin 85. yıl dönümü törenle kutlandı

Atatürk\'ün Erdek ziyaretinin 85. yıl dönümü törenle kutlandı

Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'in Erdek ilçesine gelişinin 85. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende, Atatürk posteri ile bir tur teknesinin Erdek Limanı'na yanaşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması gerçekleştirildi. Program, protokol konuşmaları ve Atatürk'ü görenlerin anılarının okunmasıyla devam etti ve denize çelenk bırakılmasıyla sona erdi. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ile vatandaşlar katıldı.

25.06.2023 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'in Erdek ilçesine gelişinin 85. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk'ün 24 Haziran 1938'de Erdek'i ziyaretinin yıl dönümündeki tören, Erdek Limanı'na bir tur teknesinin Atatürk posteri ile yanaşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Protokol konuşmaları, o gün Atatürk'ü görenlerin anlattığı anıların okunmasıyla devam eden program, denize çelenk bırakılmasıyla sona erdi.

Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Erdek ziyaretinin 85. yıl dönümü törenle kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement