Avea Mobil Dergi 50 Binden Fazla Okuyucuya Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Avea Mobil Dergi 50 Binden Fazla Okuyucuya Ulaştı

Avea Mobil Dergi 50 Binden Fazla Okuyucuya Ulaştı

Avea, her ay yayınladığı "Avea Mobil Dergi" ile dijitalleşen yüzyılda, her ay önemli bir okuyucu kitlesiyle buluşmayı sürdürüyor.

19.10.2013 10:09  Güncelleme: 10:51

iPad, iPhone, iPod Touch ve Android cihazları üzerinden ücretsiz okunabilen aylık Avea Mobil Dergi'de mobil teknoloji dünyasının en son gelişmeleri, yeni çıkan ürünlerle ilgili en ince detaylar, popüler ve yararlı uygulamaların tanıtımları yer alıyor

Türkiye'nin en beğenilen ve tercih edilen mobil iletişim şirketi Avea, her ay yayınladığı "Avea Mobil Dergi" ile dijitalleşen yüzyılda, her ay önemli bir okuyucu kitlesiyle buluşmayı sürdürüyor. Avea'nın mobil teknolojiler dünyasının nabzını tuttuğu Avea Mobil Dergi, kısa sürede 50 binden fazla okuyucuya ulaştı.

Teknolojiye ilgi duyan herkesin iPad, iPhone, iPod Touch ve Android cihazları üzerinden okuyabildiği Avea Mobil Dergi; mobil teknoloji dünyasından en son gelişmeler, yeni çıkan ürünlerle ilgili en ince detaylar, cihazları en etkin şekilde kullanmayı sağlayan ipuçları, popüler ve yararlı uygulamaların tanıtımları, ünlülerle yapılan röportajlar ve her ay yenilenen içeriğiyle okuyucularına ulaşmaya devam ediyor.

Sadece Avea'nın değil, diğer operatör abonelerinin de mobil cihazlarına indirerek okuyabildikleri Avea Mobil Dergi; iPad, iPhone ve iPod Touch'tan sonra artık Android tablet ve telefonlar üzerinden de erişilebiliyor.

Teknoloji severlerin cebinde

Avea Mobil Dergi, her sayısında okuyucularıyla yeni çıkan ürünlerle ilgili en ince detayları paylaşırken; en popüler ve en yararlı uygulamaları da daha yakından tanıma fırsatı sunuyor. Derginin sunduğu ipuçları sayesinde, kullanıcılar son teknoloji cihazları hem daha etkin hem de daha pratik kullanıyor. Mobil teknolojilere kılavuzluk eden dergi, en güncel haberleri en ince detaylarıyla kullanıcılarıyla buluşturuyor.

İnternet bağlantısı olmasa da elinizin altında

Avea Mobil Dergiyi bir sefer yükleyen kullanıcılar, sonrasında internet bağlantıları aktif olmasa da standart içeriğe istedikleri an ulaşabiliyor. Bu sayede dergi, cihazla birlikte, kullanıcısının her an elinin altında oluyor.

Tüm sayılara ulaşmak mümkün

App Store ve Google Play üzerinden mobil cihazlara http://avea.co/dergi linki üzerinden indirilebilen Avea Mobil Dergi uygulaması, sadece en son sayıya değil, aynı zamanda geçmiş tüm sayılara da ücretsiz olarak erişim imkanı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea Mobil Dergi 50 Binden Fazla Okuyucuya Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement