Ayan ve Türker Ailesine Anlamlı Yardım - Son Dakika
Güncel

Ayan ve Türker Ailesine Anlamlı Yardım

Ayan ve Türker Ailesine Anlamlı Yardım

Elazığ Belediyesi, Tacikistan'dan Elazığ'a yerleşen Türker ailesine soğuk kış günlerinde yardım elini uzattı.

28.12.2012 16:56

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Palu ilçesinden deprem nedeniyle Elazığ şehir merkezine geçtiğimiz aylarda gelen ve burada maddi imkânsızlıklarla boğuşan Ayan ailesi ile evlenerek Tacikistan'dan Elazığ'a yerleşen Türker ailesine soğuk kış günlerinde yardım elini uzattı.

Gündüz saatlerinde bile havaların eksi derecelerde seyrettiği soğuk kış günlerinde Kırklar Mahallesi'nde eşi ve 3 çocuğuyla birlikte kış mevsiminin zorlu koşullarında yaşam mücadelesi veren ve evinde odun kömürü, oturacak kanepesi olmayan Ayan ailesine Elazığ Belediyesi yardım elini uzatarak, aileye rahat bir nefes aldırdı.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kırklar Mahallesi Ilgaz Sokak'ta yaşayan aileye odun ve kömür yardımının yanı sıra battaniye, gıda, halı ve kanepe ile çeşitli ev eşyası yardımında bulundu.

Elazığ Belediyesi'nin bu anlamlı yardımından dolayı son derece mutlu olduğu gözlenen Mehmet Ayan'ın eşi ise kendilerine yardım elini uzatan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na memnuniyetini "Allah ondan razı olsun" ifadesiyle dile getirdi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bugün ayrıca Tacikistan'dan Elazığ'a evlilik nedeniyle gelen ve Abdullahpaşa Mahallesi'nde yaşam mücadelesi veren Derya Türker'e de yardım elini uzattı. Libya'da inşaat sektöründe çalışan ve 3 aydır kendisinden herhangi bir haber ve yardım alamayan Tacikistan uyruklu Bediha Türker'e de Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından odun ve kömürden oluşan yakacak yardımının yanı sıra, çeşitli gıda malzemesi, kanepe ve battaniye gibi ev eşyası yardımında bulunuldu. Türker'de, bu yardımlardan dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na minnettar olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Balıbey de, Başkan Selmanoğlu'nun talimatları sonrası süratli bir şekilde harekete geçerek her iki aileye de çeşitli yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayan ve Türker Ailesine Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement