Aydın'da Adaylar da Oylarını Kullandı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Adaylar da Oylarını Kullandı

Aydın\'da Adaylar da Oylarını Kullandı

Aydın'da, sabah saatlerinden itibaren seçmenler sandıklara koştu.

01.11.2015 13:59

Aydın'da, sabah saatlerinden itibaren seçmenler sandıklara koştu. Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın 1'inci sıra milletvekili adayı ve 3'üncü sıra adayı Mustafa Savaş da oylarını kullandı.

Vali Erol Ayyıldız, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 2011 numaralı sandıkta, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu eşi Ercan Çerçioğlu ile birlikte Atatürk Anadolu Lisesi 2261 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Oy kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Çerçioğlu, "Hayırlı olsun" dedi. AK Parti Aydın 1'inci sıra milletvekili adayı ve AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Erdem, oyunu eşi Füsun Erdem ile birlikte kullandı. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda saat 09.00'da eşiyle sandık başına giden Erdem'e, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan da eşlik etti. 1252 numaralı sandıkta oy kullandıktan sonra değerlendirmelerde bulunan Mehmet Erdem, şöyle konuştu:

"Ülkemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız ve hepimiz için seçim hayırlı uğurlu olsun. Türkiye inşallah bu seçimde istikrarı yakalayacaktır, öyle umuyorum. Aydın için ekibimizle beraber, il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız tüm teşkilat kademesindeki arkadaşlarla çalışmalar yaptık. Devletin kurumlarını temsil eden özellikle emniyet güçlerimiz, seçim sürecini çok iyi götürdüler. Bu bakımdan valimiz Erol Ayyıldız başta olmak üzere tüm devlet görevlilerine teşekkür ediyorum. Bu akşam sonucu alacağız tahmin ediyorum ki Türkiye'de istikrar sağlanacak, sandıktan böyle bir karar çıkacak, bu seçim parti meselesinden öte Türkiye için önemli olduğunu milletimiz gördü."

AK Parti 3'üncü sıra milletvekili adayı Mustafa Savaş da Kardeşköy İlkokulu 2161 numaralı sandıkta oyunu eşiyle birlikte kullandı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Adaylar da Oylarını Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement