Aydın'da Darbe Girişimi Sonrası Gözaltılar (2) - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Darbe Girişimi Sonrası Gözaltılar (2)

Aydın\'da Darbe Girişimi Sonrası Gözaltılar (2)

Ek GÖZALTI SÜRESİ VERİLDİAydın'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan hakim ve savcılar için ek gözaltı süresi verildi.

18.07.2016 17:17

Ek GÖZALTI SÜRESİ VERİLDİ

Aydın'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan hakim ve savcılar için ek gözaltı süresi verildi. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan cumhuriyet savcıları Metin Durgun, Nakip Özdemir, Ergün Tokgöz, Eyüp Murat Duran ile hakimler Murat Saz, Ahmet Aydın, Serap Aydın ve Asuman Murat Mutlu'nun Aydın Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. Gözaltındaki hakim ve savcılar için ek gözaltı süresi alındığı öğrenilirken, savcı ve hakimler Aydın Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hakimler Ahmet Aydın ve eşi Serap Aydın'ın emniyetten el ele çıktıkları görüldü.

GOLLUM DAVASI HAKİMİ DE GÖZALTINDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde, Yüzüklerin Efendisi filmindeki 'Gollum' karakterinin fotoğraflarını yan yana koyup, bunları sosyal medyada paylaşan Dr. Bilgin Çiftçi hakkında açılan 'kamu görevlisine hakaret' davasının hakimi olan Murat Saz'ın da gözaltında olduğu belirtildi. Hakim Murat Saz, son duruşmada Gollum'un kötü olup olmadığının belirlenmesi için, iki ayrı bilirkişi tarafından yazılan raporun, üç bilirkişi tarafından tek bir rapor haline getirilmesi kararıyla duruşmayı ertelemişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Darbe Girişimi Sonrası Gözaltılar (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement