Aydın'da İtfaiye Personeline Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

Aydın'da İtfaiye Personeline Teşekkür Belgesi

Aydın\'da İtfaiye Personeline Teşekkür Belgesi

Aydın'da İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, kentteki yangınlarda üstün performans sergileyen personeline teşekkür belgesi verdi.

08.06.2018 16:36

Aydın'da İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, kentteki yangınlarda üstün performans sergileyen personeline teşekkür belgesi verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Adanır, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm personeliyle gurur duyduğunu söyledi.

Kentte en son çıkan ecza deposu yangınında tüm personelin üstün performans sergilediğine dikkati çeken Adanır, "Karınca misali elbisesini alan oraya geldi. Gelen arkadaşlarımızın hiçbir maddi çıkar, mesai mefhumu gözetmeksizin oraya geldiğini adım gibi biliyorum. Sabahlara kadar çalıştık. İşte biz böyle bir onurlu teşkilat içerisinde çalışıyoruz. Allah sizleri korusun." dedi.

Adanır'ın konuşması esnasında bazı itfaiye personeli duygusal anlar yaşadı.

Konuşmanın ardından Adanır, 47 personele teşekkür belgesi verdi.

Öte yandan emekliye ayrılan Kuyucak itfaiye çavuşu Mehmet Aklık, Kuşadası itfaiye eri Serdar Zeren ile Bozdoğan itfaiye eri Osman Bozkurt'a plaket takdim edildi.

Bu teşkilat içerisinde yer almaktan dolayı kendisini çok şanslı hissettiğini anlatan Aklık, çalışma yaşamı boyunca kendilerine bir başkandan daha çok adeta bir "baba" şefkatiyle yaklaşan Serdar Adanır'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'da İtfaiye Personeline Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement