Ayrıldığı Eşinin Ailesini Öldüren Şüpheli, Berberde Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ayrıldığı Eşinin Ailesini Öldüren Şüpheli, Berberde Yakalandı

Ayrıldığı Eşinin Ailesini Öldüren Şüpheli, Berberde Yakalandı

Elazığ'da kendisinden boşanarak babasının evine dönen eşine kızdığı için balkondan girdiği evde kayınpederini ve baldızını öldürdükten sonra kaçan Hüseyin Çelik, kuaförde tıraş olurken yakalandı.

28.01.2016 16:25  Güncelleme: 18:06

Elazığ'da Olgunlar Mahallesi Aksu Sokak'ta kendisinden boşanarak babasının evine dönen eşine kızdığı için balkondan girdiği evde kayınpederini ve baldızını öldüren, kayınbiraderini de yaraladıktan sonra kaçan Hüseyin Çelik, Gazintap'te, kuaförde traş olurken yakalandı.

KAYINPEDERİNİN EVİNE BALKONDAN GİRDİ

Olgunlar Mahallesi Aksu Sokak'taki 12 numaralı evde, 24 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, saat 05.30 sıralarında, eşinin kaldığı kayınpederinin evine balkondan giren Hüseyin Çelik, önce kayınpederi Bayram Kara'ya, (61) ardından kayınbiraderi Aziz Kara'ya (29) daha sonra da eşine benzettiği baldızı Hacer Kara'ya (16) tabanca ile ateş eddikten sonra yine balkondan çıkıp kaçtı.

KAYINPEDERİ VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ

Komşularının silah seslerini duyarak polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler, Bayram ve kızı Hacer Kara'nın olay yerinde öldüğünü, Aziz Kara'nın ise yaralı olduğunu tespit etti.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Aziz Kara, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis, kaçan Hüseyin Çelik'in yakalanması için çalışma başlattı.

250 KAMERA GÖRÜNTÜSÜNÜ TARADILAR

Cinayet masası ekipleri il genelinde 250 kamera görüntüsünü taradıktan sonra Çelik'in kendi aracı ile Palu ilçesine gittiğini, burada kendi aracından inerek başka bir araçla il dışına çıktığını belirledi. Çevredeki il ve ilçe emniyet müdürlükleri ile yapılan koordinasyon sonrasında zanlı Hüseyin Çelik'in Gaziantep'te olduğu tespit edildi.

BERBERDE YAKALANDI

Elazığ'dan Gaziantep'e giden bir polis ekibi, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü çalışma kapsamında, traş olmak için berbere giden Hüseyin Çelik'i, yakalayarak Elazığ'a getirdi.

SAVCILIKTAKİ İFADESİ SÜRÜYOR

Sağlık kontrolünden geçirilen Çelik, emniyetteki sorgusunun ardından Çelik yelek giydirilerek sıkı güvenlik önlemleri altında polis aracıyla Elazığ Adliyesi'ne getirildi. Hüseyin Çelik'in savcılıktaki ifadesi sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayrıldığı Eşinin Ailesini Öldüren Şüpheli, Berberde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement