Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu'dan Metris Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu'dan Metris Ziyareti

Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu\'dan Metris Ziyareti

İstanbul bağımsız milletvekili İhsan Barutçu, Yıldırım, Adalı, Havutçu'yu ziyaret etti.

03.10.2011 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, "Gördüğüm kadarıyla iyiler. Tabii ki sıkıntıları var. Tabii ki üzüntüleri var. Tabii ki beklentileri var bu mağduriyetlerin giderilmesi noktasında. Ama onurlu insanlar zor şartlarda duruşlarını ve vakarlarını muhafaza etmeleri önemli bence" dedi.

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı ile Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu' nun ziyaretçisi vardı. İstanbul bağımsız milletvekili İhsan Barutçu Yıldırım, Adalı, Havutçu'yu ziyaret etti.

"OLABİLDİĞİNCE İYİLER"

Barutçu, "Malum şike iddiasıyla gözaltına alınıp, tutuklu durumda olan, Fenerbahçe Kulübü'nün çok kıymetli başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş Kulübü'nün yöneticilerinden Serdar Adalı bey ile, Tayfur Havutçu Bey'i ziyaret etme fırsatım oldu. " dedi. 12 Eylül döneminde cezaevinde kaldığını ve cezaevinde kalanların durumlarını bildiğini söyleyen Barutçu, "Biz insani görevimizi yaptık" dedi.

Barutçu, "Meclise getirilmesi planlanan, yargının cezai müeyyidesinin hafifletilmesi, öncelikli beklentileri bu. Bir an önce biz de cezaevinden çıkmalarını arzu ediyoruz." diye konuştu. Barutçu, Yıldırım, Adalı ve Havutçu'nun morallerinin nasıl olduğu sorusuna da yanıt verdi. Barutçu, "Gördüğüm kadarıyla iyiler. Tabii ki sıkıntıları var. Tabii ki üzüntüleri var. Tabii ki beklentileri var bu mağduriyetlerin giderilmesi noktasında. Ama onurlu insanlar zor şartlarda duruşlarını ve vakarlarını muhafaza etmeleri önemli bence. Hala o vakarları duruşlarını, tabiri yerindeyse ' Kan kusarız; kızılcık şerbeti içeriz ' dercesine bir duruş sergilemektedirler" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu'dan Metris Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement