MHP'li İsim Açıkladı! Devlet Bahçeli Aday Olacak mı? - Son Dakika
Güncel

MHP'li İsim Açıkladı! Devlet Bahçeli Aday Olacak mı?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Yargıtay'ın kararının ardından yapılacak olağanüstü kurultayda Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığa yeniden aday olacağını söyledi.

25.05.2016 14:25  Güncelleme: 15:36

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı.
Emin Haluk Ayhan, bir soru üzerine Devlet Bahçeli'nin seçimli olağanüstü kurultayda aday olacağını söyledi.

Ayhan, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdiye kadar kongrede tüzük değişikliği arzu edenlerin arzusu hasıl olmuştur. MHP, Yargıtay kararlarına saygıyla yaklaşacağını en baştan belirtmiştir.

"NAZİK BİR DİL KULLANILIYOR"

Milliyetçi Hareket Partisi, Seçimli Genel Kurultay yapacağını belirtmiş ve tarihini de duyurmuştur. Şimdi buna uygun çalışmalar yapmaktadır. Salon bakıldı ve tarihler belirlendi. Konuşmalarımızda gayet nazik bir dil kullanmaya başladık.

"KURULTAY SEÇİMLİ OLACAK"

Kurultay seçimli olacak. Şimdi belki başka adaylar çıkar, bunun seçimli olmasından ne zarar çıkar?

"GEREKÇELİ KARARI BEKLİYORUZ"

Önümüzde bu gerekçeli kararı elde etmemiz var. Biz Başkanlık Divanı'nı toplayacağız ve MYK'yı da toplayacağız ve önümüze bakacağız. Gerekçeli kararı henüz bilmiyoruz o nedenle önceden bir şey diyemem. Aday olmayı düşünen arkadaşlarımızın Pazar günü toplanmalarının ardından konuşmalarını dikkate alırsanız önceden konuşmanın, önceden ithamda bulunmanın onları çok büyük sıkıntıya sokabileceğini de ifade etmek istiyorum.

BAHÇELİ KURULTAYDA ADAY

26 Haziran ya da 10 Temmuz tarihlerinde kurultay yapılacak. Sayın Genel Başkanımız aday olacağını açık bir şekilde ifade etti.

NEDEN KURULTAYI GÜNDEME ALIYORLAR?

Bugüne kadar MHP ile hiçbir ilişki kurmamış, HDP'ye oy veren işadamı, yazar-çizer, köşe yazarları MHP'nin kurultayını neden gündemine alıyor?

"HER ŞEY HUKUKA UYGUN OLACAK"

Sayın Oğan, işbirliği çağrısını hangi sıfatla yapıyor? Orada çağrı heyeti var, burada da genel merkez var. Her şey hukuka uygun gidecek."

MHP\'li İsim Açıkladı! Devlet Bahçeli Aday Olacak mı?

Son Dakika Güncel MHP'li İsim Açıkladı! Devlet Bahçeli Aday Olacak mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Aaaaa: Bahçeli dönemi bitmiştirtrrrrrrr 7 4 Yanıtla
  • Aaaaa: Bahçeli dönemi bitmiştirrrrr 6 3 Yanıtla
  • Mutat: Akşenerde yaşlandı klasik söylemlerin dışında konuşamıyor yani yeni bir şey ürete bileceğine inanmıyorum eşine saygısı olmayanın halkada olmaz nasıl azarladğını herkes GÖRDÜ 2 5 Yanıtla
  • ALFAAA: BAHÇELİ SİYASETTE YAŞINI DOLDURDU ARTIK.ADAY OLMASI BİLE ABES İNTİKAL EDER.ARTIK GENÇ Bİ ALFANIN ALMANIN LİDERLİĞİ ALMA ZAMANI GELDİ .BÜTÜN ANKETLER GÖSTERİYOR Kİ BAHÇELİYLE GİRİLECEK BİDAHAKİ SEÇİMDE KESİNLİKLE BARAJ ALTI KALICAK . AMA LİDER YENİLENİRSE CHPNİNDE AKPNINDE OYU DÜŞECEK VE MHP YENİ Bİ UMUT OLUCAK.SİYASET İDDAA VE UMUT YERİDİR.ARTIK BEHÇELİYLE UMUTLAR TÜKENMİŞTİR.İNŞ BAHÇELİDE BUNU GÖRÜP ADAYLIKTAN ÇEKİLMELİ VE PARTİNİN GELEĞİNİ DÜŞÜNMELİ. 4 1 Yanıtla
  • Milliyetçi Türkiye: Yeter artık 19 yılda hangi başarı geldi. Başarıya susadık,iktidar istiyoruz artık.Mevcut iktidar güzel Ülkemi ne getirdi daha görmüyorsanız söylenecek söz yok. Bırakında güzel Ülkemi şu iki yüzlü koltuk sevdalılarından ve hırsızlardan kurtaralım. Sizler yinede baş köşe bizim başımızın tacı olun ne olursunuz partimi ve Ülkemi böldürmeye izin vermeyin 2 2 Yanıtla
  • XYZ: sen meşgulsün çay toplamaya devam! 2 1 Yanıtla
  • ÖMER: MHP NİN GENEL BAŞKANI KİM OLURSA OLSUN DEĞİŞEN HİÇ BİRŞEY OLMAYACAK BİR KAÇ PUAN BELKİ AYRICA PARLAMENTER SİSTEM. BİTMİŞTİR BU ÜLKEDE RTE BAŞKAN OLMUŞTUR BU DEĞİŞMEZ Bİ GERÇEKTİR 1 2 Yanıtla

Advertisement