Bakan Akdağ: Tüm Dünyaya Millet Olmayı Gösterdik (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Akdağ: Tüm Dünyaya Millet Olmayı Gösterdik (2)

Bakan Akdağ: Tüm Dünyaya Millet Olmayı Gösterdik (2)

Mitinge KATILDI, KALABALIĞA HİTAP ETTİRabia Meydanı'nda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı 'Demokrasi ve Şehitler' mitinginde kalabalığa konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, FETÖ'nün imam olarak adlandırılan yöneticilerini eleştirdi, "Bu FETÖ'nün ahlaksız, şerefsiz yöneticileri için; şu bölgenin bu bölgenin 'imamı' diyorlar.

07.08.2016 23:14

Mitinge KATILDI, KALABALIĞA HİTAP ETTİ

Rabia Meydanı'nda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı 'Demokrasi ve Şehitler' mitinginde kalabalığa konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, FETÖ'nün imam olarak adlandırılan yöneticilerini eleştirdi, "Bu FETÖ'nün ahlaksız, şerefsiz yöneticileri için; şu bölgenin bu bölgenin 'imamı' diyorlar. Bütün şerefli imamları tenzih ediyorum. Onları adı imam olamaz. Onların adı olsa olsa şerefsiz olur, onlardan da olsa olsa vatan haini olur" dedi.

FETÖ üyesi askerlerin 15 Temmuz gecesi hain tuzak kurduğunu ancak Türk milletinin tek yürek olarak bu ihaneti püskürttüğünü vurgulayarak, "Bu büyük Türk milleti Kürt'üyle, Arap'ıyla Türk'üyle Çanakkale'de nasıl göğsünü siper ettiyse işte 15 temmuz gecesi 16 Temmuz sabahı bedenini vatanı, bayrağı, milleti, ezanı, namusu için feda etmekten çekinmedi, çekinmeyecek. Onlar, o hainler Şanlıurfa'nın kurtuluş savaşında neler yaptığını bilmiyorlardı, o hainler Erzurumluların neler yaptığını bilmiyorlardı, o hainler eğer mesele vatansa, bayraksa, namussa, dinse, imansa, ezansa bu milletin 79 milyonunun şehit olmaya hazır olduğunu bilmiyorlardı. Tanklarını üzerimize sürerlerse geri çekileceğiz zannettiler. Bugün burada Ak Parti yok, Milliyetçi Hareket Partisi yok, bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi ya da başka partiler yok, bugün burada tek ses, tek nefes, millet var: Kalplerinizi, yüreğinizi dinleyin herkesin yüreği bu al bayrak için birlikte atıyor" diye konuştu

Darbe girişimine karışan ve destek olanlardan hesap soracaklarını ifade eden Bakan Akdağ, şöyle devam etti:

"Şimdi hesaplaşma günü, elbette biz adaletten ayrılmayacağız adalet terazisini kılı kırk yararak kurmuş durumdayız. Emniyet güçlerimiz, yargımız hukuku işleterek adaleti üstün tutarak davranacaklar, davranıyorlar. Ama şundan emin olun bunların burnundan fitil fitil getirmezsek şehitlerimizin hakkı bize helal olmaz. Bunların burunlarından fitil fitil getireceğiz. Bu işin müsebbipleri kimse kardeşlerimizin şehit olmalarına, ağır yaralanmalarına sebep olanlar, işbirlikçileri, destekçileri, onların arkalarını sıvazlayanlar işte onlardan hesap soracağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Akdağ: Tüm Dünyaya Millet Olmayı Gösterdik (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement