Bakan Kılıç, öğrencilere AHOB dağıttı - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç, öğrencilere AHOB dağıttı

Bakan Kılıç, öğrencilere AHOB dağıttı

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, dedesi merhum İlyas Kılıç'ın ismi verilen okuldaki öğrencilere, AHOB dağıttı.

11.03.2016 15:58  Güncelleme: 16:03

Samsun'un markası olan AHOB'u alan öğrenciler, Bakan Kılıç'a teşekkür etti.

Bazı programlara katılmak üzere Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dedesi İlyas Kılıç'ın adına yapılan ilkokulun ve sosyal tesislerin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Kılıç, burada öğrencilere Samsun Teknopark'ta Zekasoft Yazılım T.A.Ş. tarafından geliştirilerek, üretimi yapılan ve Türkiye'de yapay zeka barındıran ilk anlayarak hızlı okuma programını dağıttı.

Bakan Kılıç'ın programında Samsun Valisi İbrahim Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, siyasetçiler, bürokratlar, öğretmen ve veliler de hazır bulundu. Okul girişinde çiçeklerle karşılanan Bakan Kılıç'a çocuklar özel ilgi gösterdi. Bir öğrenci, Bakan Kılıç'ın elinden tutarak sınıfını gösterdi. Bakan Kılıç, okulun tüm sınıf ve odalarını gezerek, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'den bilgiler aldı.

ÖĞRENCİLER İLE AYNI SIRADA

Bakan Kılıç, kendisini bekleyen öğrencilere eşofman ve AHOB cdleri dağıttı ve çıkışta Zekasoft Yazılım T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Coşgun ile görüştü. Vali İbrahim Şahin'de eşlik ettiği görüşmede Bakan Kılıç, programın yazımında emeği geçenleri tebrik etti. Şadi Coşgun da, programa verdiği destekten dolayı Bakan Kılıç, Vali Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Girgin'e teşekkür ederek, yazılımın kullanıldığı Samsun Okuyor Projesi'nin değerlendirmesinin olduğu bir dosya sundu.

Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra toplu fotoğraf çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç, öğrencilere AHOB dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement