Bakan Yılmaz, Orman İşçileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz, Orman İşçileriyle Bir Araya Geldi

Bakan Yılmaz, Orman İşçileriyle Bir Araya Geldi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'daki Recep Tayyip Erdoğan Kent Ormanında Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan işçilerle bir araya geldi.

24.05.2015 19:48

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, beraberinde Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ile Diyarbakır Milletvekili adayları ile Diyarbakır'daki Recep Tayyip Erdoğan Kent Ormanında Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan işçilerle bir araya geldi.

Bakan Yılmaz burada, yaptığı açıklamada, Kent ormanının çok güzel bir yer olduğunun altını çizerek, "Kent ormanımız Orman ve Su İşleri Bakanlığımız tarafından yapıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza ait olan bu yer, Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza devredildi, Hazinden de bazı araziler katmak suretiyle bu alan oluşturuldu. Orman ve Su İşleri Bakanlığımız Kent Ormanı işletiyor. Kent Ormanında 100 civarında çalışanımız var" dedi.

3 Bin Hemşerimiz Mesire Alanı Olarak Burayı Kullanıyor

Özellikle hafta sonları 3 bin Diyarbakırlının Kent ormanını mesire yeri olarak kullandığının altını çizen Bakan Yılmaz, "Piknik yapıyor. Halkımız şehrimizin gürültüsünden kaçıp, bu tür ortamlara gelip biraz stres atmak istiyor. Nefes almak istiyor. Diyarbakır'ın böyle bir yere ihtiyacı var. Diyarbakır çok hızlı büyüyen şehirlerimizden bir tanesi. Diyarbakır'ın geçmişte çok küçük bir nüfusu vardı. Özelikle son yıllarda çok daha hızlı bir şekilde artıyor. Diyarbakır'a 90'lı yıllarda ani göçler, kırsaldan gelişler oldu. Son dönemlerde de hem doğum hızının büyüklüğünden, hem de devam eden göçten dolayı hızlı bir şehirleşme görüyoruz. Şehir yoğunluğundan insanlar gerçekten bunalıyorlar. Kent ormanı denilen bu tür yerler başta yaşam kalitesi açısından olmak üzere her açıdan son derece önemlidir. Buraya emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz, Orman İşçileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement